Masiad Yöneticilerinden Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına Ziyaret

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (  MASİAD )Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri Banu Algül Şeftalicioğlu, Mehmet Kavuşturan, Hacı Demirhan, Rıfat Yücel ve Basri İlhan,   ve Malatya İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Göknur Aktay Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’yı ziyaret etti.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör yapılan ziyarette Başsavcı Usta’ya dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. MASİAD olarak kente daha fazla nasıl bir değer kazandırmak için yaptıkları çalışmalardan bahsetti ve yeni görevinin hayırlı olması temennilerini iletti.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan USTA makamında gerçekleştirilen bu ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getirdi ve MASİAD yöneticilerinden dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı . Orhan USTA dernek yöneticilerinin faaliyet alanları hakkında da bilgiler alarak MASİAD ‘ın Malatya sanayisine ve iş dünyasına yapmış olduğu katkılardan dolayı yönetim kurulu üyelerini teşekkürlerini sundu.

Bakmadan Geçme