Kozluca'da Çalışmalar Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ İlçesi Kozluca Mahallesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ İlçesi Kozluca Mahallesi’nde toplam 2.4 milyon TL maliyetinde 19.757 metre uzunluğunda içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışması gerçekleştiriyor.

Muhtar Hacı Altıntop: “MASKİ’nin Hizmetlerinden Memnunuz”

MASKİ ekibine teşekkür eden Muhtar Altıntop: “MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallemize getirdiği güzel bir hizmet var. Kozluca Mahallemiz yaklaşık 20-25 senedir içmesuyu ve kanalizasyon ile ilgili sıkıntı çekmekteydi. Mahallemizin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı yenileniyor. İçmesuyu depomuz yapılıyor. MASKİ Genel Müdürü Sayın Ertan Mumcu ve ekibi mahallemize güzel hizmetler sunuyor. Mahallelim ve kendi adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Kozluca’ya 19 Bin 757 Metre Altyapı”

Mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Kozluca Mahalle’mizde 19.757 metre uzunluğunda, 2.4 milyon TL maliyetinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız kapsamında 8.306 metrelik kanalizasyon ve 11.451 metrelik ise içmesuyu hattı inşa ediyoruz. Ayrıca 180 abone bağlantısı, 117 adet parsel bacası, 122 adet muayene bacası ve 1 adet 200 tonluk da içmesuyu deposu yapıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme