Keskin, Aday Adaylığını Açıkladı

Şevket Keskin, Aday Adaylığını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Binasında Açıkladı.

 Ülkü Ocaklarında birçok kademede görev yapmış Olan Şevket Keskin, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan aday adaylığını ilçe teşkilatında açıkladı. Parti binasında konuyla ilgili açıklamada bulunan MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, “Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan aday adayı arkadaşımız genç olduğu için, buraya hep genç arkadaşımız gelmiş. Ben inanıyorum ki bu gençlerimizi bir dağıldı mı Büyükşehir’i bile fethedecek kadar genç ve dinamikler. Şevket Keskin kardeşimiz, ümit ediyorum ki Malatya’da her ülkücü tanır ve bilir. Bu kardeşimiz çocukluğundan beri ocağın her kademesinde görev yapmış, yıllarını ocakta geçirmiş, davasına hizmet etmiş. Çizgisini bozmamıştır. Özellikle de 1 Kasım’dan sonra bazı İP’ çillerin meydana çıktığı dönemde de Genel Başkanı’na sadakatinden asla ama asla taviz vermemiş bir kardeşimizdir” ifadesini kullandı.

Keskin, “İlçeme Hizmet Etmek İstiyorum”

Şevket Keskin Yeşilyurt Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklarken, “MHP Yeşilyurt ilçe Başkanlığımıza Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Doğup büyüdüğüm Malatya’ya ve ilçemiz Yeşilyurt’a  hizmet etmek için yola çıkmış bulunmaktayım. Bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin” dedi.

 Şevket keskin açıklamasında şunları söyledi:

Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan aday adaylığına başvurusunu yapan Şevket Keskin burada yaptığı konuşmada şunları dile getirdi, “Bu gün burada Malatya’mızın merkez ilçelerinden biri olan Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklamak üzere toplanmış bulunmaktayız. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık ünlerden devletimizi ve milletimizi aydınlığa çıkaracak; kirli emellerin oluşturduğu belirsizliği gidereceğini düşündüğümüz bu seçim sürecinde davamızın bir neferi olarak bilge liderimizin emrinde bir Türk milliyetçisi olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu kritik dönemde ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk yüklenmek milliyetçi harekete gönül vermiş her ülküdaşımızın arzusudur”

 Şevket Keskin Kimdir?

1972 Malatya merkez ilçe Yeşilyurt doğumlu, İlkokul şeker ve ortaokul Sümer Lisesinde okudu. Daha soran farklı tarihlerde 3 dönem Malatya Ülkü ocak ikinci Başkanlığı, ülkücü işçiler Malatya il Başkanlığı ülkücü işçiler Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı yapan keskin, daha soran Malatya’da kendi işini kurarak bir çok kişiye de ekmek kapısı sağlayan Keskin Evli ve 5 çocuk babası olan Şevket Keskin 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinden Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayarak Yeşilyurt’u hemşerilerine hizmet etmeye her zaman hazır olduğunu söyledi. 

Habar Malatyagundemozel.com

Bakmadan Geçme