İyi Tatiller

Başkan Polat'tan karne alan öğrencilere mesaj:

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, karne alan tüm öğrencilere iyi bir tatil dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

Karne günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Polat, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bu gün bir yıl verdikleri emeklerinin karşılığını karneyle aldılar. Eğitim insanların ve milletlerin aydınlık gelecekleridir. Eğer bireyler, dolayısıyla da milletler iyi bir eğitim almışlarsa, o milletin ve devletin geleceğinden endişe etmesine gerek yoktur.  İnanıyorum ki bugün karne alan milyonlarca çocuğumuz 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemini en iyi bir şekilde değerlendirerek, bilgi dağarcıklarını geliştirmişlerdir.

Yoğun ve yorucu geçen bir dönemin ardından karnelerini alan çocuklarımız, iyi bir tatili hak etmiş bulunuyorlar. Karne alan tüm yavrularımızı tebrik ediyor, iyi bir tatil dönemi geçirmelerini diliyorum. Umuyorum ki karnesi iyi olan öğrencilerimiz rehavete kapılmadan bir sonraki eğitim dönemine hazırlık yapacaklar, karnesinde düşük not olan öğrencilerimiz ise tatilinden feragat etmeden düşük derslerdeki performanslarını yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir.”

Bakmadan Geçme