İnönü Üniversitesi 2. Edebiyat Günleri

Söz Düşün'ce Kağıda...' temalı İnönü Üniversitesi 2. Edebiyat Günleri Başlıyor.

3-6 Aralık 2018 tarihlerinde İnönü Üniversitesi Sosyal Ve Entelektüel Faaliyetler Topluluğu İnüseft tarafından düzenlenen 2. Edebiyat Günlerinde Türkiye’nin birbirinden değerli isimleri ağırlanıyor.

Minder sohbetlerinden, Atölye çalışmalarına; şiir dinletilerinden, söyleşilere; imza günlerinden, eleştirel okumalara birçok etkinlik edebiyat günlerinde katılımcılarını bekliyor.

Coşkun ARAL

3 Aralık 2018 Pazartesi Saat:12.00

Ünlü fotoğraf sanatçısı savaş muhabiri Coşkun  ARAL Edebiyat Günlerinde okuyucuları Ve izleyicileriyle bir araya geliyor.

Güray SÜNGÜ

3 Aralık 2018 Pazartesi Saat:15.30

18.00 Robinson Kültür imza

Türk Edebiyatının genç kuşaklarından son dönem öyküsüsü Güray SÜNGÜ Edebiyat Günlerinde okuyucusuyla buluşmaya hazırlanıyor.

Hakan GÜNDAY

4 Aralık 2018 Salı Saat:15.30

Türk Edebiyatının değerli yazarlarından Müslüm, Daha ve Şahsiyet film ve dizilerinin senaristi Hakan GÜNDAY Edebiyat Günlerinde söyleşi ve ardından İmza etkinliğiyle okuyucularıyla buluşuyor.

Tarık TUFAN

5 Aralık 2018 Çarşamba Saat:12.00

Türk Edebiyatının değerli yazarlarından yapımcı, senarist Tarık Tufan Edebiyat Günlerinde Söyleşi Ve İmza etkinliğiyle okuyucularıyla buluşuyor.

Ataol BEHRAMOĞLU

6 Aralık 2018 Perşembe Saat:12.00 söyleşi ve İmza

18.00 Robinson Kültür İmza

“Dünyayla söyleşen Şair” Ataol Behramoğlu Edebiyat Günlerinde söyleşi ve İmza etkinliğiyle okuyucularıyla buluşuyor.

Tüm söyleşiler İnönü Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonunda olmakla beraber Güray Süngü Ve Ataol Behramoğlu için Akşam 18.00’da ayrıca Robinson Kültür’de imza etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik Genel Koordinatörü Yasin Levent DOĞAN, İnönü Üniversitesine, Malatya Büyükşehir Belediyesine, Yeşilyurt Belediyesi Ve Yeşilyurt Kent Konseyine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Etkinlik Koordinatör Yardımcıları Enes BAYOĞLU, Ozan Hasan DEMİR, Sinan ÖZLER İse bu etkinliğin Malatya halkının katılımına açık olduğunu tüm halkımızı beklediklerini belirttiler.

Bakmadan Geçme