• Haberler
  • Genel
  • İlahiyat Fakültesi Dekanı Mehmet Kubat TİDKONSEY Toplantısına Katıldı

İlahiyat Fakültesi Dekanı Mehmet Kubat TİDKONSEY Toplantısına Katıldı

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kubat,

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kubat, "Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi'' (TİDKONSEY) istişare toplantısına katıldı.

"İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinde Niteliği Geliştirme" temasıyla düzenlenen toplantı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi iş birliği ile Diyanet Akademisi Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İki gün süren toplantıya Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı, Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Huriye Martı, Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Doç. Dr. Burhan İşleyen ve Kadir Dinç, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyeleri, bazı üniversitelerin rektörleri ile İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinin dekanları katıldı.

Toplantıda İlahiyat Fakültelerinin temel sorunlarının yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile birlikte yürütülebilecek projeler ele alındı.

Bakmadan Geçme