• Haberler
  • Malatya
  • Genel Başkan Taşçı'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

Genel Başkan Taşçı'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

Genel Başkan Taşçı'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti. HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Malatya kongresi için Malatya'ya geldi ve burada bazı ziyaretlerde bulundu.

HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'ı ziyaret etti. Genel Başkan Mustafa Taşçı, "Malatya'da bulunmamızın sebebi, Malatya Emekliler Derneği İl Başkanlığı kongresidir. Malatya kongremiz büyük bir katılımla gerçekleşti. Bu kongre Türkiye'deki ilk kongremizdir," dedi. "Bu kongrelerimiz diğer illerde de devam edecek ve bizler emekli kardeşlerimizin haklarını savunmak için bu yola çıktık," şeklinde ekledi.

Genel Başkan Mustafa Taşçı, "Malatya Emekliler Derneği kongresini yaparak Malatya'mızda bazı sivil toplum kuruluşlarını ve dostlarımızı ziyaret ettik ve çok mutlu olduk." dedi. "Bizler Malatya'yı ve Malatyalı hemşerilerimizi seviyoruz." dedi. "6 Şubat depremleri Malatya'ya büyük bir yıkım vermiş ve bizler de bu yıkımları görünce çok üzüldük. Allah bir daha bu tür depremler ve afetler vermesin. Malatya ve diğer illerde yaşanan depremlerden dolayı tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum." Dedi.


HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, kongreden sonra bazı ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, "Kıymetli dostumuz ve Malatya'nın eski Belediye Başkanlarından M. Naci Şavata ile birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'ı ziyaret ettik," dedi. "Dernek çalışmaları hakkında ve yine Malatya ile ilgili sorunları görüştük. Özellikle yaşanan depremler ve Malatya ekonomisiyle ilgili konuları ele aldık. Yerel basın bizim için çok önemlidir. Dernek çalışmalarımız nedeniyle zamanımız kısıtlı olduğundan dolayı Malatyalı basın çalışanı kardeşlerimizi ziyaret edemedik. Allah nasip ederse diğer ziyaretlerimizde Malatya'nın kıymetli basın çalışanı kardeşlerimizi ziyaret ederek bir araya geleceğiz." Dedi.


Genel Başkan Mustafa Taşçı, "Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'a teşekkür ediyorum. Bizler burayı kendi evimiz gibi biliyoruz ve bu anlamlı ziyaretimizde de bizi yalnız bırakmayan Zeki Dağ Başkana tekrar teşekkür ediyorum. 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybeden tüm hemşerilerime Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum." Dedi.

Malatya'nın tanınmış simalarından eski Belediye Başkanı M. Naci Şavata, "Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin çalışmasını takdir ediyorum ve destekliyorum. Bizler her zaman Malatya'nın basınının yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bizler Malatya'yı ve Malatya basınını seviyoruz. Malatya'da güçlü bir yerel basın var. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'a teşekkür ediyorum." dedi.


HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, "Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar her zaman yanımızda olan Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ'a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum," dedi. "Bizler Malatya'nın tüm basın çalışanlarını seviyoruz ve destekliyoruz. Allah nasip ederse ileriki günlerde basınımızla birlikte bir araya geleceğiz ve hep birlikte Malatya'nın sorunlarını ve özellikle emekli kardeşlerimizin haklarını savunmak için çalışacağız. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'a teşekkür ediyorum." Dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, "Derneğimizi ziyaret eden HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı'ya şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum," dedi. "Sayın Mustafa Taşçı'nın ziyareti bizleri memnun etmiştir. Malatya kongresi için Malatya'ya gelmiş ve bizleri unutmamışlardır. Kendileri çok değerli biridir. Malatya'nın tanınmış simalarından biri olan eski Belediye Başkanı M. Naci Şavata ile birlikte ziyaretleri bizi onurlandırmıştır. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." Dedi.
 

Bakmadan Geçme