Güven Prodüksiyon Bir İlke'ye İmza Attı.

Merkezi İstanbul'da iş hayatını sürdüren Güven Prodüksiyon, yapmış olduğu proğramlardan tam not almaya devam ediyor.

Merkezi İstanbul'da iş hayatını sürdüren Güven Prodüksiyon, yapmış olduğu proğramlardan tam not almaya devam ediyor.

Bir çok alanda faaliyetlerini sürdüren Prodüksiyon şirket yetkilisi İbrahim Güven, amaçlarının daha nezih, daha güvenilir bir ortam sağlayıp, şirketlerine iş verip karşılığında memnun ayrılmak olduğunu açıkladı.Bir çok alanda verilen işleri alınlarının akıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren Güven,"Malatya Pütürgeliyim. Ve akabinde İstanbul'da şirketimiz güvenilir bir şirket olarak her kesimden takdir ile karşılanmaktadır.Bu işimize olan ehemmiyetin göstergesidir. Bizleri mutlu etmektedir ve akabinde işimize daha sıkı bir şekilde sarılmamıza sebeb olmaktadır"ifadelerini kullandı.

 

En son ,Güven Prodüksiyon organizatörlüğünde, Malatya Pütürge pazarcık Derneği’nin Geleneksel piknik şöleninin Sunumunu Şair İbrahim Güven’in üstlenerek, şiirleriyle renk kattığı proğrama ,Evkur Yeni Malatyaspor,Mastöb Başkanı Adil Gevrek'inde  iştirak ettiği ve 1500 kişinin katılımıyla Pütürge Pazarcık’lılara hasret gidermişti.

Güven Prodüksiyon öncülüğünde Pazarcık’lılar, ‘Şölene türküleriyle renk katan sanatçılar Gül Kardeşler,Ozan Malatyalı Fatoş,Kamil Sarıgül,Emin Karatoprak ve Malatyalı Feti’hin türküleriyle gönüllerince eğlendiler. Güven Prodüksiyon bünyesindeki sanatçılarla bir ilkede imza atmış oldular.

Bakmadan Geçme