Farkındalık festivali

Değişim Dansına Katıl!

Hayatınızda değişim hedefliyor, nereden başlasam diye mi düşünüyorsunuz?

Doğayla iç içe olmayı seviyor ve aynı zamanda da sosyalleşmenin, eğlenmenin tadını çıkarmayı, hem kendinizi hemde hayatı keşfetmeyi mi düşlüyorsunuz?

Dünya Değişim Akademisi“Değişim Dansına Katıl”  konsepti ile bu bayram Antalya’da Akra Barut Otel’de Uluslararası Farkındalık Festivalidüzenliyor. Organizasyon 14-17Haziran tarihleri arasında 4 gün boyunca masmavi deniz ve yemyeşil palmiye ağaçları arasında,Antalya’nın cennet kıyılarından birinde gerçekleşecek. Doğanın mucizevi gücüyle değişmek, yenilenmek ve öze doğru bir yolculuğa çıkmak için bu Farkındalık Festivali hayatınıza sihirli bir dokunuş olacak. Yaşama yepyeni gözlerle bakmak için kaçırmayın!

Festival programında;

Özgüven, Yaratıcılık, İçsel Güç, Saf Sevgi, İletişim Yeteneği ve Zihinsel Gücün geliştirilmesine yönelik 6 çok özel çalışma,İnteraktif Söyleşi - Tüm Sorulara Cevaplarvar.

“Değişim”e yönelik eğlenceli, derin sohbetler, film, tiyatro, dans gösterileri de programda ve tüm çalışmaları, teorik sunum ve basılı yayınlar destekleyecek.

Ayrıca ihtiyacınıza göre katılabileceğiniz:

*Stres Yönetimi Çalışması;strese neden olan olaylar ve durumlar karşısındaverdiğiniz tepkileri yönetmemizi,

*Öfkeyi DönüştürmeSanatı; öfkeyi fark etmeyi, kaynağını anlamayı ve sevecenliğe dönüştürmemizi,

*Korkuyu Aşma Sanatı;insanı felç eden korku duygusu aşıldığında yaşamı doyasıya yaşama sevincini deneyimlememizi,

*Depresyondan Özgürleşme Sanatı;yaşama sevinci tükendiğinde karanlığa gömülmek yerine yaşama daha fazla tutunmamızı sağlayacak.

Türkiye’nin cennet mekanlarında her ay farkındalık çalışmaları düzenleyen ilk ve tek kurum Dünya Değişim Akademisi, buetkinliğiniyurt dışından ve tüm Türkiye’den katılımcılar için hazırlıyor. Ayrıcafestivalin yapılacağı deniz kıyısındaki otel, ince zevklerle donatılmış ve gastronomiden hizmete kadar kendine özgü stili ile üstün kalite anlayışına sahip bir tatil olanağı sunuyor.

Bakmadan Geçme