Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Malatya'ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Battalgazi Belediyesi'ni ziyaret etti.

Malatya’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Dönmez, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Malatya’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, beraberinde AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve partili yöneticilerle birlikte Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Dönmez, Belediye önünde Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Battalgazi Belediyesi Zabıtası tören mangasını selamlayan Bakan Dönmez, burada ilk olarak Başkan Gürkan ile birlikte Battalgazi Belediyesi fuaye alanında bulunan ve yapılan hizmetlerin maketlerini gezerek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Gürkan, Bakan Dönmez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Battalgazi ilçesinde Türkiye’ye rol model olan hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise, Battalgazi ilçesine önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek, Başkan Gürkan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Bakan Dönmez ve beraberindekiler, daha sonra Başkanlık makamına geçerek, bir süre Malatya ile ilgili konularda sohbet etti.

Bakmadan Geçme