Dünya Değişim Akademisi 114. Merkezini İzmir, Hatay'da Açtı!

Dünya Değişim Akademisi 114. merkeziniİzmir-Hatay caddesinde açtı.'Şimdi değişim zamanı!' sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan kuruluş, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uyguluyor.

Dünya Değişim Akademisi 114. merkeziniİzmir-Hatay caddesinde açtı.Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan kuruluş, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uyguluyor. Artık tam donanımlıDeğişim Uzmanları ileİzmir – Hatay’da da buluşabilirsiniz.

 

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. 

Değişim Uzmanları herkesi kendini keşfe ve gelişime davet ediyor ve ekliyorlar:Birdeğişimyaşamakvedünyayıdeğiştirebilmekiçininsangeçmişigeçmiştebırakmalı, geçmişanılardanarınmalıvegeçmişinyüklerindenkurtulmalıdır….(“Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?” kitabından.)

Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile İzmir’in ünlü Hatay caddesinde deaydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Bakmadan Geçme