Chp Yeşilyurt Belediye Başkanı Adayı Erkan Özgür Tmmob Toplantısına Katıldı

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür, TMMOB'a bağlı İl Koordinasyon Kurulu'nun düzenlediği toplantı

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür, TMMOB’a bağlı İl Koordinasyon Kurulu’nun düzenlediği toplantı da; “Değerli üyeler ve meslektaşlarım, ülkemiz gerek ekonomik yönde gerek siyasi yönde zor günler geçiriyor. AKP hükümetinin 17 yıllık bilançosunu aktarmak istersek işsizlik, pahalılık ve kutuplaşmadan başka hiç ileriye gitmemiştir. Eskiden her şehrin kendi dokusuyla ilgili bir mimari projeleri vardı. Son 17 yıl içerisinde birbirine benzer projelerle adeta beton yığını haline geldi. Yeşile çok önem vermediler, korumadılar. Bu plansızlıktan dolayı kendi yandaşlarına rant sağladılar. Biz Yeşilyurtlularla birlikte Yeşilyurt’u severek, Yeşilyurt’ta mutlu olmak için, mutlu insanlar yaratmak için hem sosyal hem de ekonomik yönden projelerimiz var. Bu projelerimizi ilerleyen günlerde açıklayacağız. Tabi bu projelerde sizlerin fikirlerine ihtiyacımız olacak.

“NEREDE BİR KANAYAN YARA VARSA ONA ÇÖZÜM BULMAK İSTİYORUZ”

 Biz sadece seçimden seçime ziyaret eden halini hatırın soran, seçimden sonra her şeyi unutan bir Belediye Başkanı olmak istemiyorum. Belediye Başkanı olduğum takdirde sizler ile 2 ayda bir oturup istişare etmek, konuşmak, nerede bir kanayan yara varsa ona çözüm bulmak istiyoruz. Ortak akıl ile yönetmek istiyoruz. Hiç kimsenin dilini, dinini, ırkını, hangi partiye oy verdiğine bakmadan işin ehli kimse onunla çalışmak istiyoruz.

“SİZİ VE PROJELERİNİZİ DESTEKLİYORUZ”

İl Koordinasyon Kurulu üyeleri ise Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür’e çıktığı bu yolda kendisi ile birlikte olduklarını ve projelerini desteklediklerini ileterek, teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Bakmadan Geçme