Büyükşehir Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısının 1. oturumu, 11 Mayıs Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Başkanlığında yapıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, gündem maddelerinin görüşülmesin

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısının 1. oturumu, 11 Mayıs Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Başkanlığında yapıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.   Gündemde yer alan bazı maddeler komisyon raporları doğrultusunda oylanarak kabul edilirken, bazı gündem maddeleri bir sonraki toplantıya ertelendi, bazı gündem maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.   Gündem maddeleri arasında yer alan Karakaya Baraj Gölü üzerinde hizmet vermekte olan Gezinti gemisinin tur ücreti ile ilgili teklif görüşülerek; kişi başına hafta içi 8 lira, hafta sonu 10 lira, ayrıca indirimli, engelli ve öğrenciler için ise hafta içi 5 lira, hafta sonu ise 8 lira olarak belirlendi. Öte yandan, gezinti gemisinin bir saatlik ücreti 750lira, 2 saatlik ücreti 1.500 lira, 3 saatlik ücreti ise 2.000 lira olarak belirlendi.  

  1. Oturum 16 Mayıs’ta
  Malatya Büyükşehir Meclisi, Mayıs Ayı toplantısının II. oturumunu 16 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.     KAYHİB TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ   Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği 2016 yılı 1. Olağan Meclis toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Başkanlığında gerçekleştirdi.   Kayhib meclis toplantısında 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile 2015 yılı kesin hesabı görüşülerek karara bağlanırken, komisyonlara da üye seçimleri yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda;       Encümen Üyeliği’ne   Fetahmet Bay Nevzat Öztürk Recep Gülbey Hasan Demez İhsan Akmurat   PlanBütçe Komisyonuna   Cemal Akdemir Sebahattin Ateş Mehmet Aslan Ramazan Çetin Yaşar Koca   Kültür Komisyonuna   Osman Avşar Fetahmet Bay Mustafa Nadir Kınık Özgür Evren Mustafa Timurkan   Turizm Komisyonuna Sebahattin Ateş Kadir Yoldaş Osman Avşar Zerrin Palancı Zafer Kırcuval                 Altyapı Komisyonuna İhsan Akmurat Mehmet Polat Aliseydi Millioğulları Nevzat Öztürk Yusuf Aksaç, seçildiler.  

Bakmadan Geçme