Başkan Küçükşahin,AK Parti 15 Yıldır Ülkeyi Yönetiyor

Dr. Ahmet Küçükşahin Yeşilyurt CHP İlçe Başkanı

Yeşilyurt CHP(Cumhuriyet Halk Partisi) İlçe Başkanı Ahmet Küçükşahin bir basın bildirisi yayınlayarak şu görüşlere yer verdi;

"Cumhurbaşkanı yaptığı konuşmada “Ülkemize yönelik saldırıların dozu her geçen gün artıyor” demiş. (Hürriyet, 07 Eylül 2017)

Soru Şu: Ormanların kralı aslan güçten ve çaptan düştüğü için mi, çevresinde çakallar dolaşmaya ve üzerinde akbabalar uçuşmaya başlar; yoksa çevresinde çakallar dolaştığı ve üzerinde akbabalar uçuştuğu için mi güçten ve çaptan düşer?

Bir diğer soru: ABD, Almanya, Fransa gibi ülkeler 2004-2006 yılları arasında da saldırıyor muydu? Örneğin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir ABD projesi olan Büyük Ortadoğu Projesine (BOP) eş başkan olduğu 2004-2006 döneminde ABD Türkiye’ye saldırıyor muydu?

Unutmamak gerekir ki, ülkeler hep kendi ülke çıkarları peşinde koşarlar. Ülke çıkarları zedelendiğinde çıkarlarını zedeleyen ülkeye karşı saldırganlaşırlar. Terör örgütlerini üzerine salarlar. Kendi ülke menfaatlerini maksimize edebilmek için her türlü yola başvururlar. Bu kural dün geçerliydi, bugün geçerli, yarın da geçerli olacaktır.

AKP iktidarı,dün bu ülkeyi yönetiyordu, bugün de yönetiyor. Yani 15 yıldır bu ülkeyi yönetiyor.

Demek ki,Başbakanımız ABD’ye her istediğini vermesine ve ABD projesine eş başkan olmasına rağmen doyuramamış. Bununla birlikte, anılan dönem içerinde başbakanımız kendi ülkemizin çıkarlarını da savunmamıştır.Yukarıdaki söz, 15 yıldır ülkeyi yöneten AKP’nin, ülkemizi iyi yönetilemediğinin bir kanıtı niteliğindedir."dedi.

Bakmadan Geçme