Avşar, 'Hekimhan'ın Benim İçin Ayrı Bir Önemi Vardır'

AVŞAR'A HEKİMHAN'DA BÜYÜK KARŞILAMA

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Hekimhan’da MHP Milletvekilleri adayları ile yaklaşan seçim öncesi ziyarette bulundu. İlçe gezilerine hız veren Avşar,  seçim bitene kadar basmadık yer bırakmayacağız ifadelerini kullandı. Avşar’a Hekimhanlıların büyük teveccüh göstermesi de gözlerden kaçmadı.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Hekimhan’lı hemşerileri ile biraraya gelerek, istişarelerde bulundu. Bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Avşar Hekimhan’da hemşerilerine seslenerek, “Eğer MHP mecliste daha güçlü bir konuma gelirse ve Malatyalı Vekillerimizde olursa özellikle Hekimhan’ın kanayan yarası Hasançelebi demir madenleriyle ilgili sorunların çözümü yönünde bütün gayretimizi sarf edeceğiz. Yapılması gereken ancak ertelenen, oyalanılan, unutturulmaya çalışılan Pelet Tesisinin kurulması ve siz değerli hemşerilerime iş imkânı doğması için gerekli mercilerle görüşeceğiz. Ayrıca Kuluncak’a giden çevre yolunun Kurşunlu-Güzelyurt bağlantılarının tekrar ilçe merkezinden geçmesi içinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu da esnafımızın yüzünü güldürecektir.”ifadelerini kullandı.

Başkan Avşar, “Hekimhan’da işin, aşın, herkesin kendi evinde, ocağında, yöresinde olması için gayret göstereceğiz. Hepinizin bildiği üzere 24 Haziran da Türkiye’nin kaderini belirleyecek çok önemli bir seçime gideceğiz. 24 Haziran günü, Cumhurun Başkanı’nı seçerken; aynı zamanda TBMM’nin de yani yasamanın da vekillerini seçeceğiz.partimiz 24 Haziran seçimlerine yasal ve meşru bir temeli olan, millet aklıyla inşa edilen Cumhur İttifakı’nın ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir.İnanıyoruz ki 24 Haziran günü bu necip millet Cumhur ittifakından yana taraf olacaktır ve birliğini muhafaza edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi mecliste ne kadar güçlü olursa millette o kadar güçlü olacaktır. Bunun için de Malatya’mızın birbirinden kıymetli çok değerli öz evlatlarını meclise göndermek için oylarınızı bekliyorum.”dedi.

R.Bülent Avşar ve milletvekili adayları ile , Hekimhan’ın bir çok mahallesine de ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme