Akçadağ Bize, Biz Akçadağ'a Emanetiz

AK PARTİ AKÇADAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MUSTAFA KIRTEKE

31 Mart 2019 tarihin de yapılacak olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Malatya İl ve tüm İlçelerde olduğu gibi, Akçadağ içinde farklı isimler öne çıkmaya başlasa sahaya bakıldığında Mustafa Kırteke ismi oldukça etkili görünüyor. 

Akçadağ için pek çok ismin aday adayı olacağı konuşulsa, Mustafa Kırteke  vizyonu ile mevcut adaylar içerisinde öne çıkan ve  görevi layıkıyla üstlenebilecek isim olarak görünüyor.

Her açıdan İlçeye değer katacak , kültürü ve gelenekleriyle Akçadağ’ı geleceğe taşıma vizyonuyla büyük gayret sarf edecek ,daha da yaşanabilir bir Akçadağ için birlikte el ele vererek ,sosyal Belediyecilik anlamında gereken tüm hizmetleri layıkıyla sunacağına inanılan Mustafa Kırteke ,Akçadağ’da öne çıkan bir isim .
İnşaat sektöründe ticari yapılar ve konut yapsat ticareti yapan Mustafa Kırteke ile Akçadağ’a önemli kazanımlar sağlanacağı da aşikardır.
Yapılacak çalışmalarda İlçenin her noktasına eşit hizmet sunmaya,sosyal –kültürel projelerle tüm İl ve İlçelerde adından söz ettiren bir İlçe Belediye oluşturmak amacıyla yola çıkan AK Parti Akçadağ Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kırteke,tüm hizmetlerin İlçede eşit ve adil şekilde dağıldığı,huzurlu bir İlçe için gereken gayreti sarf edecek görünüyor.
Haktan,adaletten ,eşitlikten ayrılmadan,tüm kesimleri kucaklayacak çalışma ve projelerle yola çıkan Mustafa Kırteke,19 yaşında araç alım satımı ile ticaret  hayatına başlamış,2002 yılından itibaren İnşaat sektöründe ticari yapılar ve konut yapsat ticaretine atılmış ve bu sektöre devam etmektedir. Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda yönetim kurulu üyesi ve üye olarak sosyal sorumluluk projelerini üstlenmiş,siyasi hayatında çok önemli yer tutan AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinde de bulunmuştur.
Mevcut durumda devam eden görevleri arasında,MİMDER(Malatya Müteahitler Derneği)Kurucu Başkanlığı ve yönetiminde üç yıl aktif görev ,TSO Müteahitler gurubunda Meclis üyesi ve TSO yönetim Kurulu üyeliği,MÜSİAD Yönetim kurulu üyeliği ve İMKON Yönetim Kurulu üyeliği devam eden Mustafa Kırteke için , çalışmaları ,geçmiş tecrübeleri ve vizyonu ile  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Akçadağ Belediye Başkanlığını hak ediyor diyebiliriz.
HABER:FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme