AKA'dan Başkan Serttaşa Plaket

Arapgir, Kemaliye ve Ağın (AKA) Derneğinden  Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş'a Yaptığı Başarılı Projeler ve Hizmetl

Arapgir, Kemaliye ve Ağın (AKA) Derneğinden  Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş'a Yaptığı Başarılı Projeler ve Hizmetlerin den Dolayı Plaket Verdi.  

Arapgir, Kemaliye ve Ağın (AKA) Derneği  Başkanı Yusuf Sümer Yalçın, Yaptığı Açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün size Ağın Belediye Başkanını Getirdik Buraya Sizinle Buluşturmak İçin. Ağında Belediye Başkanımız Hakkında Bazı Sorular Oldu Ağına Ne Yaptı Gibi Sorular soruldu biz de bu imajı yıkmak için Başkanımızın ağına ne yaptığını ve bundan sonra neler yapacak ne projeleri var  onları anlatması için Belediye Başkanımızı Derneğimize Getirdik. Kendilerine Teşekkür ediyorum bizleri kırmayıp geldikleri için..  Şimdi Belediye Başkanımız Ağında neler yaptığını anlatacak sizler de kafanızda ki sorularınız varsa Ağına şunu istiyorduk olmadı bunu istiyorduk olmadı sorularınız varsa başkanımız sizleri dinleyecek notlarını alacak. Her şey Ağın için bizim derneğimizde Ağın için Yani bizim derneğimiz Ağın,Arapkir, Kemaliye biz bu 3 ilçemiz için bizi hep eleştirdiler .Ağına ağırlık verdiniz diye. Ağına ağırlık verdiğimiz halde Ağınlıları da memnun edemedik işin doğrusu bir ata sözü vardır derler ''Meyveli Ağaç Taşlanır''diye Başkanımızı hep Taşladılar Bizi de taşlıtorlar. Ağına Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz bundan sonra da başarılar diliyoruz. Bundan sonra da AKA Derneği olarak Başkanımızın yanında olduğumuzu söylüyoruz. Ve Başkanımıza Başarılı Çalışmalarından Dolayı da dernek yönetimi olarak bir plaket vermeyi uygun gördük Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz.  HESAP VEREMEYECEĞİMİZ HİÇ BİR ŞEY YAPMADIK Başkan Yılmaz ise Açıklamasında Şu ifadelere Yer verdi .”Bir noktada hem ifade verecem hem 2017'da neler yapabileceğimizi ve 2016 yılı sonuna kadar Neler yaptığımızı da sizlere anlatacam sizler soru soracaksınız sorularda da sakın cekinmeyin parasal sorunlar dahil, siyasi sorunlar dahil kültürel sorunlar dahil her şeyi anlatacam ifade vermeye açığım. Sizlere Sözlü Rapor verecem İsterseniz Yazıya da dökebilirim. Çok Teşekkür Ederim AKA Derneği Yönetim Kuruluna Siz Değerli Ağın, Kemaliye ve Arapkirli Hemşerilerime bura da bulunmanızdan dolayı bu değeri bana bahşetdiğinizden dolayı Sağ olun Var olun'' Dedi.

Bakmadan Geçme