A. Adayı Mimar Hilal ACI İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili A. Adayı Mimar Hilal ACI İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Partiden Malatya Milletvekili aday adayı olan Mimar Hilal ACI, temayül yoklaması öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Aday adayı Mimar Hilal ACI bugün de Arguvan ve Kuluncak İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. Beraberindeki heyetle çalışmalarını sürdüren Mimar Hilal ACI bugünkü ilk ziyaretini Arguvan ilçe teşkilatına yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Kudret Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Fatma Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Selim Demir ve partililerle bir araya geldi. Ziyaretinde koşan Aday Adayı Mimar Hilal ACI “Milletvekili seçilmesi halinde yapmayı planladığı projelerini anlattı ve cumartesi günü yapılacak temayül yoklamasında desteklerini istedi.”

AK Parti Malatya Milletvekili A. Adayı Mimar Hilal ACI daha sonra beraberinde heyet ile birlikte AK Parti Kuluncak İlçe teşkilatına geçtiler. Burada AK Parti İlçe başkanı Ahmet Boyraz, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı ve partililerle buluştu. Mimar Hilal ACI burada yaptığı konuşmada, “Bu süreci halkımız ve teşkilatlarımızla en iyi şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz Şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Milletimize hizmetkâr olmak için bu yola çıktık hakkımızda hayırlısı olur inşallah” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme