31 Mart'ta Akçadağ ve Malatya rekor kıracak

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci,

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "31 Mart'ta Malatya rekor kırarak, cumhurbaşkanımıza ve Türkiye'nin geleceğine katkı vermek istiyoruz. Onun için Malatya ve Akçadağ'da bir destan yazmak istiyoruz. Bunun da kahramanları sizler olun" dedi.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke ile birlikte Akçadağ İlçesi'nde Kozluca, Taşevler, Taşolar, Esenbey, Çatalbahçe, Kozalak Mahallelerini ziyaret etti.

 

Milletvekili Tüfenkci, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "31 Mart'ta Malatya rekor kırarak, cumhurbaşkanımıza ve Türkiye'nin geleceğine katkı vermek istiyoruz. Onun için Malatya ve Akçadağ'da bir destan yazmak istiyoruz. Bunun da kahramanları sizler olun. Akçadağ gerçekten önemli. Akçadağ Kozluca, bizim için hem yol güzergahı olması hem de sürekli bizlere destek olması hesabiyle de ayrıca önem arz etmektedir. Akçadağ'ın problemlerini biliyoruz, bunları büyükşehrin gayretleriyle yapacağız. Büyükşehir ile uyumlu çalışacak arkadaşlarımızın olması hizmetin çok daha hızlı bir şekilde gitmesine vesile olacak." ifadelerini kullandı.

 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Tüfenkci, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Allah şükürler olsun sizleri utandırmadı, başınızı eğdirmedi. Türkiye Cumhuriyetinin başını hep dik tuttu. Oyunları, hep sizlerin destekleriyle bozdu. Türkiye üzerinden oynanan oyunları, Türkiye parçalamaya bölmeye yönelik oyunları  sizlerin desteğiyle bozdu. Bir oyunuz bin oyunu bozdu, bozmaya da devam ediyor. O nedenle 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçim, ülkemiz için büyük önem taşıyor" diye konuştu.

 

Milletvekili Tüfenkci, AK Parti'nin her zaman milletle birlikte yol yürüdüğünü, bundan sonrada milletle yol yürümeye devam edeceğini ifade ederek, "AK Parti'nin milletten başka desteği yok, sizlerden başka desteği yok. Vesayet odaklarına hiçbir zaman yaslanmadık. Milletten başka gücü de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tanımadı. Milletin dışında hiçbir gücü bizde tanımıyoruz. Millete rağmen siyaset olmayacağını da çok iyi biliyoruz. Onun için bugün sizlere söz verip, hizmet edemeyenler veya sıkıntılar oluşturanlarla ilgili millet değişim istedi, AK Parti'de o değişimi gerçekleştirdi. Bizler, bu hizmetleri yapmak zorundayız. Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz. Sizlerin vekaletini alırken bu işleri de takip etmek için geliyoruz" dedi.

 

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke ise "Gerek ilçe gerekse de büyükşehir aracılığıyla bütün sorunlara çözüm bulacağım.z Bizim düsturumuzda Kozluca'da bir Darıca'da bir. 1 Nisan itibariyle bir kişinin, bir köyün değil bütün Akçadağ'ın belediye başkanı olacağız. Belediyemizi hep birlikte yöneterek, sorunları birlikte çözeceğiz" diye konuştu.

 

Kırteke, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hiçbir bölge ayrımı yapmadan, bütün sorunlara çözüm bulacağız. İlçe belediyemizin üzerine ne düşüyorsa, büyükşehir belediyemizle uyumlu bir şekilde çalışarak yapacağız. Özellikle hizmette eksik yerlere ağırlık vereceğiz. Akçadağ'ın tümü hizmet alacak. Kendimizi çok şanslı hissediyoruz çünkü arkamızda Bülent Tüfenkci var. Akçadağ'a ayrı bir titizlik gösteriyor. Sorunları sizlerle birlikte çözeceğiz."

Bakmadan Geçme