3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü Etkinlikleri

Toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılması ve farkındalık oluşturulması amacı ile her yıl kutlanan 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü

Toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılması ve farkındalık oluşturulması amacı ile her yıl kutlanan 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü çerçevesinde 3 Ekim 2018 tarihinde, Karakavak Mah. Ziraat Sokak Hilalpark Yeşilyurt' da İl Sağlık Müdürlüğünce çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 
Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İnönü Üniversitesi BESYO ve Yeşilyurt Kent Konseyinin işbirliğiyle planlanan etkinliğimizde obezite, tütün, KETEM, akılcı ilaç, organ bağışı gibi konularda stantlar; çuval yarışı, halat çekme, dart atma gibi oyunlar; 2 adet sağlıklı yaşam aracı, bir adet ağız ve diş sağlığı aracı yer alacağı açıklandı. Etkinliğin saat 11.00'de park çevresinde yapılacak yürüyüşle başlayacağı, Stantlar ve oyunlar saat 21.00'e kadar devam edeceği etkinliğin akşam gerçekleştirilecek mini konserle son bulacağı açıklandı. 

Bakmadan Geçme