Yunan Haddini Aşmıştır

TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş

TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş” Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e ve Genel sekreter ve teşkilat başkanı Teoman Mutlu’ya Yunanistan’da Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz…”

        Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün 25 Haziran 2022 tarihinde, Yunanistan Parlamentosu önünde yaptığı basın açıklamasında Kendini bilmez tarihten ders almayan Yunanlıların Ahlaksızca saldırı girişimini Malatya İl Teşkilatı olarak kınıyoruz.

       Ne Mutlu Türk’üm sözüyle Türk’ü tanıyamamış Tarihinden ders almayan Ecdadımıza her daim hainlik yapan sözde komşu gözüküp fitne ve fesatlarla devamlı sorun çıkarmaya çalışan Yunanlılara kendilerine gelmelerini iyi komşuluk ilişkileri içerisinde hadlerini bilmelerini bekliyoruz. 

Atatürk’ün Bize Gösterdiği Hedef Barıştır, Kardeşliktir, Komşularımızla iyi diyalogdur.
 
           Müttefik dediğiniz ülkelere ve Amerika’ya da çok güvenmeyin. Sizin gerçek müttefikiniz biziz. Çünkü biz komşuyuz. Bizde komşu hatırı önemlidir.
Sel gider kum kalır. Amerika’nın ipiyle kuyuya inen kuyuda kalır.
Amerika’nın bastığı yerde ot bitmez. Ayıdan post, Amerika’dan dost olmaz.
Dünyanın neresinde, iki ülke savaşıyorsa, arkasında veya içinde ABD vardır.

          Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’e ve Genel sekreter ve teşkilat başkanı Teoman Mutlu’ya yapılanı kabul etmiyor. Bir daha böyle kabul edemeyeceğimiz provokatif girişimlerin son bulmasını bekliyoruz.”

TDP Malatya İl Başkanı
Ali Karakuş

Bakmadan Geçme