Yudum Elazığ'da

Tarihin her döneminde kahramanlıkları ve fedakârlıklarıyla destanlar yazan kahraman kadınlarımız, düzenlenecek özel bir programla tekrar yâd edilecek.

Tarihin her döneminde kahramanlıkları ve fedakârlıklarıyla destanlar yazan kahraman kadınlarımız, düzenlenecek özel bir programla tekrar yâd edilecek.  Ülkemizin sevilen sanatçısı Yudum tarafından verilecek konser "Malazgirt’ten Çanakkale’ye Kahraman Kadınlarımız’ adıyla Elazığlıların karşısına çıkacak.

28 Eylül Cuma günü saat 19.30’da Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek bu özel program tarihin seyrini değiştiren ve günümüze ışık olan kadınlarımızın destansı kahramanlıklarını konu alacak. İki bölüm halinde gerçekleşecek programda türküler eşliğinde Çanakkale Savaşı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde cesaretleriyle milletimizi yüreklendiren kadınların hayatından kesitler sunulacak.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN DAVET

Göreve geldikleri günden itibaren şehrin sadece alt ve üst yapı çalışmalarıyla değil spordan eğitime, kültür-sanattan sosyal çalışmalara birçok alanda vatandaşlarımızın hayat kalitelerini artırdıklarını belirten Başkan Yanılmaz, özellikle kültür-sanat çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini belirtti. Tarihini bilen ve geleceklerine sağlam adımlar atan nesiller yetiştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Başkan Yanılmaz, Cuma günü Elazığ Belediyesi Kültür Merkezinde ücretsiz olarak düzenlenecek anlamlı ve özel programa tüm halkımızı davet etti.

 

Bakmadan Geçme