Yeşilyurt da hizmet kalitesi''

Yeşilyurt'u geleceğe taşıyacak yatırım ve sosyal projeler ,İlçenin sosyal, kültürel ve doğal zenginliklerinin ön plana çıkmasını sağlayan dev yatırımlarla bölgede takip edilen bir İlçe hüviyetine ulaştı.

Başkan Çınar , şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile  Malatya’nın Batı’ya açılan penceresi konumundaki Yeşilyurt İlçesini yaşam standardı yüksek bir konuma getirmek adına hizmetler sunan ,yeni projelerle de yaşam kalitesinin artmasına, insanlarımızın mutlu bir hayat sürmesine özen gösteren , yapılan hizmetlerde görselliğe, kalıcılığa ve profesyonelliğe son derece önem veren,başarılı çalışmaları ve dev yatırımları ile Yeşilyurt’u geleceğe taşıyan örnek Belediye Başkanı .

Eğitim, sağlık, çevre, spor, sanat, kültür, temizlik, alt ve üst yapı yatırımlarla, Yeşilyurt İlçesindeki modern yaşamı gelecek nesillere taşıyacak çalışmalar gerçekleştiren , sosyal, kültürel ve eğitim gibi değerlerini ‘insan odaklı’ devasa yatırımlarla ön plana çıkartan Başkan Çınar, istişare kültürünü canlı tutan ve toplumun her kesimine kulak vererek, Kamu, kurum, meslek örgütleri, dernekler, mahalle muhtarları ve vatandaşın taleplerini de göz önünde bulundurup, yatırımları bu bakış açısıyla hizmete sunarak Yeşilyurt’u, bölgesinde takip edilen bir ilçe hüviyetine ulaşması noktasında önemli başarılara imza atmış, İlçenin gelişim ve değişimine ışık tutan tüm hizmetleri , birlik, beraberlik ve kenetlenme ruhuyla hareket ederek  İlçedeki  tüm kesimlerin destekleriyle büyütmeye devam eden  ve  verimli hizmetler sunmaya özen gösteren ,İlçe halkı tarafından da oldukça sevilen ve taktir edilen kazanılmış bir değer olarak biliniyor.

Yeşilyurt’un bütün yaşam alanlarında Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerinin çok net görüldüğü, sosyal belediyecilik hizmetleriyle insanların gönüllerine ve yüreklerine dokunan , hizmet kalitesi ,hizmet etme aşkı ve heyecanı ile kaynaklarını doğru kullanarak, tasarruf edip gereksiz harcamalardan kaçınan, yeni kaynak üreterek, tüm personelin  gayreti ve fedakarlığı, hemşerilerin desteği, inancı ve sevgisi ile gurur duyduğumuz Başkan Çınar, bir vizyon ve ileriyi görme işi olan Belediyecilik anlamında görevini layıkıyla yerine getirip, İlçenin  farklılıklarını ön plana çıkarmış, Yeşilyurt’u geleceğe taşıyacak yatırım ve sosyal projelere de  ağırlık vermiştir.

 Bir zamanlar atıl durumda olan Gedik Tepesini devasa yatırımlarla cazibe merkezine dönüştüren Başkan Çınar’ın çalışmaları arasında , Gedik Kültür Evinde 7/24 hizmet verecek olan İkinci Millet Kıraathanesi, Çoban Müzesi, Konferans Salonları, Cezaevi Müzesi ve diğer sosyal donatılar da yer alacaktır.

Bölgenin ekonomik, turizm ve sosyal yaşamına canlılık getirecek, üzerinde özenle durulan Beylerderesi Şehir Parkı projesi, bölgenin en büyük sosyal yaşamı olma özelliği taşıyacak ,projenin  her noktası farklı yatırımlarla anlamlandırılacak, Askeri teçhisatların sergileneceği Savaş Müzesi de burada hizmete sunulacaktır. Teknik alt yapısı ve hizmet alanlarıyla bölgenin en geniş kapsamlı Deprem Eğitim ve Simülasyon Merkezinin kaba inşaatı tamamlanmış durumda olup, teknik alt yapı kurulmaya başlamış durumdadır.. İlçenin kültürel varlıklarını gelecek kuşaklara taşımak adına restorasyon çalışmalarına devam edilen tarihi Konaklar, butik oteller, lokanta, kütüphane ve millet kıraathanesi şeklinde hizmete sunup, tarihi güzellikler de tüm dünyayla buluşturulacak. Yöresel yemeklerin gastronomi dünyasında hak ettiği konuma ulaşması sağlanacak. Yerli ve yabancı turistleri İlçeye  çekmek adına başlatılan ‘Lezzet Vadisi’ projesi tanıtım çalışmalarının hızlandırılması yanında , vatandaşın  nefes alabileceği alanları artırmak adına gerek mimari yapısı gerekse de yaşam alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip 108 adet park da hizmete sunuldu.

 Bazı parkların içerisinde hizmete sunulan Sosyal Tesislerle de kaliteli hizmetleri halkla  buluşturan Başkan Çınar, alt ve üst yapıyı modern hale getirmek adına rekor seviyesinde yatırımlarda bulundu.. Farklı ve ayrıcalıklı yaşam koşullarına sahip Yeşilyurt İlçesinin her cadde ve sokağında kaliteli hizmetin sonuçları net bir şekilde görülüyor. Memleketine sevdalı, ülkesine hizmet etmeyi şiar edinen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hizmette kalitenin  önemli bir ismi ve yapmış olduğu hizmetlerle Yeşilyurt’un imzasıdır.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

 

Bakmadan Geçme