Yeşilyurt Belediyesi Liselerarası Voleybol Turnuvası 17 Şubat'ta Başlayacak

Yeşilyurt Belediyesi Liselerarası Voleybol Turnuvası 17 Şubat'ta Başlayacak

Yeşilyurt Belediyesi tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destek verdiği Liselerarası Voleybol Turnuvası 17 Şubat-06 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

ERKEKLERDE 14, KIZLARDA 17 TAKIM KATILACAK

Gençleri spora teşvik etmek ve sportif faaliyetleri toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmak hedefiyle düzenlenecek olan turnuvaya erkeklerde 14, kızlarda ise 17 okul takımı katılacak.

MAÇLAR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SPOR SALONLARINDA OYNANACAK

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait spor salonlarında düzenlenecek olan turnuva maçları, Voleybol İl temsilciliği tarafından görevlendirilecek hakemler tarafından yönetilecek.

“SPORUN GENİŞ KİTLELERE YAYGINLAŞMASI İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ” 

Öğrencileri daha fazla sportif aktivitelerle buluşturup zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sunmak adına faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özer, “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın talimatıyla, sağlıklı yaşamı desteklemek ve sportif aktivitelere geniş kitlelere ulaştırmak maksadıyla için farklı branşlardaki etkinliklerimize devam ediyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün bu yılki faaliyet programında yer alıp, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte 17 Şubat ile 6 Mart 2020 tarihleri arasında ilçemizdeki liselerin katılımıyla voleybol turnuvası düzenleyeceğiz. Erkeklerde 14, kızlarda ise 17 okul takımının katılımıyla düzenlenecek olan turnuvamızın temel hedefi; gençlerimizi sporla buluşturmak ve onların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunmaktır. Dereceye giren erkek ve kız takımlarımıza final maçlarından sonra düzenlenecek ödül töreninde çeşitli hediyeler takdim edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Büyük bir heyecana sahne olmasını beklediğimiz turnuvamızın hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme