Yeşilyurt Belediyemiz Takdir Ettiğimiz Hizmetler Sunuyor

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINI GEZDİ

Yeşilyurt Belediyesi Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısında incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, “ Malatya ve bölgemize yakışan, her yönüyle nezih ve modern alanlara sahip, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu değerli bir eseri Malatya’ya kazandıran Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim.” diye konuştu.
BAŞKAN ÇINAR, SOSYAL HİZMETLER VE YATIRIMLAR HAKKINDA SUNUM YAPTI
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır’ı Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısında ağırlayarak, sosyal yardımlaşma hizmetleri ve yöresel ürünlerin hem tanıtımı hem de satışının yapıldığı Yöresel Ürünler Çarşısında ki faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.
“HAYIRSEVERLER İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ OLUŞTURUYORUZ”
Yeşilyurt’un her alanda değişimi ve gelişimi için çalışmaya devam ettiklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ AK Parti Milletvekilimiz, değerli büyüğümüz Ahmet Çakır ile teşkilatımızın kıymetli mensuplarına Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşımızdaki faaliyetler ile yeni dönem yatırımlarımız üzerine bilgilendirmede bulunduk. Bölgemizin ihtiyaç duyduğu, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhuna büyük katkılar sağlayan, birçok yerel yönetimin uygulamak istediği Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısı gibi değerli bir yatırımı ilçemize kazandırdık. Amacımız; sosyal anlamda her bir hemşerimize ulaşıp, ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılamaktır. Peygamber Efendimizin  ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ Hadis-i Şerifinde aldığımız güç ve destekle,  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim emrindeyiz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğumuz birbirleriyle koordineli ekiplerimiz, sosyal sorumluluk projelerimizi başarıyla uygulamaktadır. Vatandaşlarımızın da bu hizmetlerden memnun kalması, beğenmesi ve takdir etmeleri bizi daha fazla motive etmektedir. Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz arasında  gönül köprüleri oluşturmaya devam edeceğiz. Emanet Çarşımıza yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması noktasında büyük bir titizlik göstermekteyiz. “ dedi.
“EŞSİZ LEZZETLERİMİZİ GENİŞ KİTLELERLE BULUŞTURACAĞIZ”
Malatya’nın yöresel ürünlerinin pazarlanması ve tanıtılması içinde yurt içi ve yurt dışına yönelik tanıtım ağı oluşturacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “ Ayrıca buradaki binamızda faaliyete geçen Yöresel Ürünler Çarşımızda yöremize özgü eşsiz lezzetleri hemşerilerimizle buluşturduk. Vatandaşlarımız buraya gelip rahat ve güzel bir ortamda yöresel lezzetlerden tadabiliyor, çayını, kahvesini ve doğal sütü içebiliyor, ayrıca raflarda yer alan yöresel ürünlerden satın alabiliyor. Bununla birlikte yöremize özgü eşsiz lezzetleri daha iyi tanıtımını yapabilmek adına burada bir satış ağı oluşturacağız, teknik alt yapı kurulumu devam eden bu uygulamayla ürünlerimizi ülkemizin ve dünyanın farklı noktalarına gönderebileceğiz.” diye konuştu. 
“HER YÖNÜYLE NEZİH VE MODERN BİR ESER”
Yeşilyurt Belediyesini ‘ Gönül Belediyeciliği’ hizmetlerinden dolayı tebrik eden AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır ise, “Her yönüyle bölgemize değer katan güzel bir eseri Malatya’ya kazandıran Yeşilyurt Belediye Başkanımız ve ekibini öncelikle tebrik ediyorum. Üç katlı hizmet binasında yöresel lezzetlerin ve tadların teşhir edildiği, sunulduğu ve ilerleyen zamanlarda yurt içi ve yurt dışı bağlantılarının da kurulacağı çok nezih Yöresel Ürünler Çarşımızı gezdik. Büyük bir gayret, samimiyet ve çalışma azmiyle kurulan Emanet Çarşımızı detaylı ve kapsamlı olarak hizmet verildiğine şahit olduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere raflara yerleştirilen gıda, giyim ve temizlik gibi ürünlerin gerek etiketlenmesi gerekse de verilen kartlara yüklenen puanlarla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması takdir edilecek bir sosyal hizmet uygulamasıdır. Burada gerçekten güzel ve nezih bir alan oluşturulmuş, emeği geçenleri kutluyorum. Yeşilyurt Belediyemizin Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ekiplerinin de burada olması, farklı projelerle ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin sorun ve sıkıntılarına çözüm yolu bulmak adına hizmet üretmeleri de önemlidir. Burası sosyal hizmetlerde merkez hüviyetine kavuşmuş durumdadır. Yeşilyurt Belediyemizin engellilerden yaşlılarımıza, kadınlarımızdan gençlere kadar geniş yelpazede sürdürdüğü evde bakım, sosyal, kültürel, sanatsal, eğitim hizmetlerini bir kez daha takdirle karşıladığımı belirtmek isterim. Yeşilyurt’ta hizmete giren Millet Kıraathanelerinden Yeşilkonak ve Gençlik Merkezlerine, Gedik Kültür Merkezinden Yaşam ve Spor Merkezine, Kent Konseyinden Bilgi Evi ve Çocuk Trafik Eğitim Parkına kadar bütün hizmet alanlarındaki doluluk oranının yüksek olması, her yaştan vatandaşımızın buralardan istifade etmesi hepimizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Yerel yönetimlerimizin bu tür hizmetleri bizim gurur tablomuzdur. Toplumun tüm kesimlerine ulaşmak, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek donanıma sahip fiziki mekânların hizmete girmesi, insan odaklı sosyal sorumluluk projelerinin belli bir sistem içerisinde doğru ve yerinde uygulanması bizleri memnun etmektedir. Hemşerilerimize çok güzel, verimli ve nitelikli hizmetler sunan, ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışını Yeşilyurt’ta harfiyen uygulayan, insanların gönlüne giren hizmetlere öncelik tanıyan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’ın nezdinde mesai arkadaşlarını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.
Bilgilendirme ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan’ın yanı sıra AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyeleri de hazır bulundu.

Bakmadan Geçme