Yenilikçi Adımlarıyla Dikkat Çeken Blue Diamond

Blue Diamond pırlanta üretim ve mücevher sektörünün önde gelen markalarından birisidir.

Blue Diamond pırlanta üretim ve mücevher sektörünün önde gelen markalarından birisidir. Her geçen gün hem yenilikçi koleksiyonları hem de sunduğu avantajlı fiyat ve kampanyaları ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Türkiye’nin en büyük pırlanta ihracatçısı olan marka, aynı zamanda pırlanta ve değerli taş uzmanları yetişmesine de imkan tanıyor. Böylece sektörde sadece bugüne değil, geleceğe de yatırım yapıyor. Peki, Blue Diamond bu prestiji nasıl sağlıyor ve kadınlar neden Blue Diamond modellerini tercih ediyor? Gelin birlikte detaylara göz atalım.
Toptancı bir firma olarak 2004 yılında sektöre giriş yapan Blue Diamond, zaman içerisinde bünyesine çok sayıda mağaza katmıştır. Son olarak online alışveriş imkanı ile her kadının ulaşabileceği bir sistem sunmuştur. 


Sizlerde https://www.bluediamond.com.tr/ linki üzerinden tüm Blue Diamond koleksiyonlarına ulaşabilirsiniz. kadınlar için her zaman özel bir yere sahip olan pırlanta tektaş yüzük modelleri için online alışveriş sitesinde yer alan tüm model ve seçeneklere göz atabilirsiniz. Ve hayalinizdeki tektaşın sahibi olabilirsiniz.

  
Blue Diamond’ın kadınlara sunduğu avantajlar
Blue Diamond iç pazardaki en büyük pırlanta üreticiler arasında yer almaktadır. Marka kategorisinde sunulan rlanta yüzük, kolye, küpe ve bileklik gibi ürünler için sayısız kalite testi yapılmaktadır. Yani Blue Diamond mağazalarında ürünler kullanıcıya kusursuz bir biçimde teslim edilir. Ancak, Blue Diamond müşterisi olmanın kalite dışında da pek çok avantajı vardır.
Pırlantalar, elmaslar ve diğer mücevherler hem üretim hem de kullanım anlamında başlı başına bir tutku olarak kabul edilir. Sizlerde bu tutkuya kendinizi kaptırdıysanız yapmanız gereken tek şey bir Blue Diamond mağazasınız ya da online alışveriş sitesini ziyaret etmek olacaktır. Çünkü daha uygun fiyatlarda daha kaliteli ve güvenilir bir pırlanta alışverişi yapmanız söz konusu olmayacaktır.
Blue Diamond mağazalarından satın alınan tüm mücevherler marka garantisi altındadır. Buna göre; mücevherlere kullanım süresi boyunca bakım yapılır, karat büyütme ve değişim gibi imkanlar sunulur. Üstelik Blue Diamond, yalnızca müşteri odaklı bir marka değildir. Marka bünyesinde çalışan fabrika personelleri de yasal haklarının tümünü kullanabilmektedir.


Blue Diamond Mücevher Sertifikası
Blue Diamond markası adı altında almış olduğunuz her bir parça ürün marka güvencesi ve garantisi ile sizlere sunulmaktadır. Tüm ürünler bir mücevher sertifikası ile satışa çıkarılmaktadır.  Bu sertifika içerisinde mücevher olarak işlenen ürün hakkındaki nihai değerlendirmeler yer almaktadır. Yani bu sertifika ile pırlantalar için karat, altınlar içinse gramaj detayları ve bunlara ek olarak mücevher özelliği, renk ve berraklık özellikleri verilmektedir. Bu bilgiler pırlanta yüzük alım ve satımlarınızda sizin için çok büyük bir güvence demektir. 


Blue Diamond, mücevher sertifikası konusunda hologram tekniğinden yararlanmaktadır. Bu özel işlem sayesinde sertifikaların taklit edilmesinin ya da sahte sertifika üretilmesinin önüne geçilmektedir. Dolayısıyla Blue Diamond müşterileri tamamen gönül rahatlığıyla satın alma işlemi gerçekleştirebilmektedir.
Blue Diamond Hediye Fikirleri
Özel günlerde kadınlara vermek için akla gelen ilk hediye hiç şüphesiz mücevherlerdir. Blue Diamond bünyesinde, herkese hitap edecek sayısız mücevhere yer verilir. Pırlanta yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler, alyanslar ve elmaslar; marka güvencesinde müşterilere sunulan başlıca kategorilerdir. Burada yer alan her bir parça, karşı tarafa olan sevginizi göstermeye yardımcı olur.
 
Aşkın temsilcisi olan alyans ve pırlanta yüzük, mücevher konusunda en fazla talep gören ürünlerdir. Bu bağlamda pırlanta yüzük kategorisinde; tamtur, yarımtur, tria, tektaş ve beştaş yüzükler arasından tercih yapmak mümkündür. Özellikle evlilik teklifinde bulunurken ya da yıldönümü kutlarken size Blue Diamond’dan daha iyi ne eşlik edebilir ki!

Bakmadan Geçme