Yeniden Refah Partisi'nden Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkan Bilal Yıldırım, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkan Bilal Yıldırım, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Bilal Yıldırım, Başkan Ayşe Alpaslan'ın çalışmalarını takdir ediyoruz dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkan Bilal Yıldırım, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Bilal Yıldırım, Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri çok önemli işler yapıyorlar. Bizlerde bu çalışmaları görünce Malatyalı olarak mutlu oluyoruz dedi. Başkan Yıldırım, Bizler STK’larımıza çok önem veriyoruz. Yıldırım, Diğer pencerede baktığımızda yönetim kurulunda güzel insanları ve dostlarımızı görünce çok sevindim.

Yıldırım, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bizler siyasi Partiler ve yine STK’larımız Ülkemiz ve Malatya’mız için çalışıyoruz. İnşallah hepimiz birlik içinde olup ülkemize sahip çıkmalıyız dedi. Başkan Yıldırım, Bizler Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak bu gün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı yönetim kurulu ziyaret etik misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimize hayırlı olsun ziyaretlerde bulunan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Alpaslan, dernek olarak önemli projelerinin olduğunu dile getirerek, dernek olarak ilk olarak 30 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz dedi. Bu tür çalışmalarımız ve yine önemli projelerimizin olduğunu belirtiyorum. Projelerimizi tek tek sırasıyla hayat geçirmek için çalışıyoruz. Güçlü yönetim kurulu ve üyelerinin olduğunu dile getirdi. Bizler bu güçlü ekibimizle Malatya’mızda ses getirecek çalışmalarımız olacaktır dedi.

Alpaslan, Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka orada başarı vardır. Bu birliktelik bizde var, bundan sonrada var olacaktır. Alpaslan: biz bu yola çıkarken ben diyerek değil biz diyerek bu yola çıktık ve yolumuza devam ediyoruz. Alpaslan: yapacağımız çalışmaları yönetim kurulunda görüşüp, yapılan istişarelerden sonra çalışmalara karar veriyoruz. Başkan Bilal Yıldırım, Başkanımızın söylediği gibi güçlü bir yönetimimiz ve kıymetli üyelerimiz var.

Alpaslan: Derneğimizi ziyarete gelen Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkan Bilal Yıldırım ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bizler Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak kendilerine siyasi ve iş hayatında başarılar diliyoruz dedi.
 

Bakmadan Geçme