Yeni Zellenda' da Haçlı Hortladı

Veysel FIRAT DES Malatya İl Başkanı

Müslümanları terör ve vahşetle suçlayanların gerçek yüzüdür Yeni Zellenda’da ki insanlık dışı terör saldırısı. Batı âleminin ne kadar vahşi duygularla beslenip eğitildiğinin bir tezahürüdür, batı eğitim sisteminin ortaya çıkardığı bir sonuçtur bu saldırı. Kendilerine demokrat batının bilinçaltındaki Türk düşmanlığının gün yüzüne çıkmasıdır. Müslümanlıkla terörü özdeşleştirenlerin gerçek yüzüdür bu saldırı. Ortadoğu’da camileri bombalayan devletlerden birinin mensubu bir ferdin camide ibadet eden masumları taraması normal değil mi? Ben bunlardan kötülük adına her şey beklerim ama güzellik adına hiçbir şey beklemem.

Gayrı Müslim teröristin işlediği katliamda kullandığı silahın üzerinde ki mesajların hepsi Müslümanlara uygulanan vahşeti ve insanlık dışı bir uygulamayı hatırlatıyor. Özellikle Marko Antonio Bragadin ismine dikkat edelim.  Bu zat, İkinci Selim zamanında Kıbrıs’ı fethetmek için yapılan seferde Türk kuvvetlerini durdurmaya çalışan Venedikli amiraldir. 30 Temmuz 1571’de teslim olmuştur ama teslim olmadan önce elindeki Türk esirlerin tamamının önce kulaklarını ve burnunu kestirmiş, sonra da canlı canlı derilerini yüzdürerek katlettirmiştir. Bu kişiyi kendine ekol edinen, o vahşetle övünen kişi ve kişilerden ne bekleyebilirsin. Batının beslendiği duygular, Türklere karşı gösterilen vahşettir, örnek aldıkları tarihi kişilikler insanlıktan nasibini almamış şahsiyetlerdir. Bunlardan insanlık adına bir şey de beklemeyin.

MÜSLÜMANLARI TERÖRLE SUÇLAYANLAR TERÖRİSTTİR

Hristiyanlar Afganistan’ı işgal eder, taş üstünde taş bırakmaz, çocuk, genç, yaşlı demeden öldürürler, kendileri barışçı Müslümanlar terörist olur. Hıristiyanlar Irak ve Suriye’yi yaşanmaz hale getirir, yerleşim yerlerine bomba yağdırır, çocuk çığlıkları göklere yükselir, vahşet, gasp, işkenceler bin bir şekliyle uygulanır, Müslümanlar terörist olur, vahşi olur, kendileri uygar ve insancıl olur.  Ülkeler işgal ederler, zenginliklerine el korlar, insan kaçakçılığı ve organ ticaretine ortam sağlayıp organize ederler, kendileri uygar, Müslümanlar ilkel ve terörist olur. Yahudiler Filistin’de canları sıkıldığı zaman katliam yapar, film gibi çocuklarına izletir, büyüdüğünde sende bunları yapacaksın diye telkinde bulunurlar, Müslümanlar barışı bozan terörist olur. Budistler işkenceyle, vahşilikle Müslüman öldürür sonra da yoga yaparak iç huzuru bulurlar, Müslümanlar yine terörist olur. Hıristiyan’ı, Yahudi’si, Budist’i kıtır kıtır Müslüman doğrarken insanlık abidesi oluyor da, katledilen zulme uğrayan Müslümanlar vahşi ve terörist oluyorsa güçlü her zaman haklıdır diyorum.

Peşinden koştuğumuz batı uygarlığının gizli ajandasında Türk düşmanlığı vardır, Müslüman toplumları kendine köle etmek ya da dünya üzerinden silmek vardır. Bizler bunu hiç unutmamalıyız. Devletimizin gücüne güç katmak için çalışmalıyız ki tepemizde dolaşan leş kargalarına fırsat vermeyelim. Haçlı zihniyeti hiçbir zaman bitmedi ve bitmeyecek. Çünkü biz hala Anadolu’dayız ve kıyamete kadar Anadolu’da kalacağız.   

Veysel FIRAT

DES Malatya İl Başkanı

Bakmadan Geçme