Yeni Malatya Sporu zor süreç Bekliyor

Fatih Avcı'nın sunduğu ,'Spor Aktüel' proğramında Yeni Malatyaspor enine boyuna tartışıldı. Gazetci Ferdi Durdu ve Teknik adam Nihat Bayıdırın yorumcu olarak katıldığı proğram tam anlamıyla izlenme rekoru kırdı.


Fatih Avcı'nın sunduğu ,'Spor Aktüel' proğramında Yeni Malatyaspor enine boyuna tartışıldı. Gazetci Ferdi Durdu ve Teknik adam Nihat Bayıdırın yorumcu olarak katıldığı proğram tam anlamıyla izlenme rekoru kırdı. Binlerce soruya zamanın kısıtlı olmasından dolayı cevap veremeyen Avcı ve yorumcular , Yeni Malatya Spor'un bugüne kadar ki yanlışlıklarını ve akabinde bundan sonraki süreçte tehlikenin daha büyük boyutta olduğu açıklandı.
Dobra Dobra açıklamalar yapan Proğram Sunucusu ve yorumcuları, Divan Kurulundan çıkan karara dahi kulaklarını tıkayan Adil Gevrek ve yönetiminin , bundan sonraki süreçte daha büyük tehlikelerin beklediği açıklandı. 60 milyonluk borcu kapama telaşı içerisinde olduğu konuşulurken, 2 ay sonrası Mali Kongrede Divana hesap verilemezse daha büyük tehlikenin o zaman olduğuna işaret edildi.
İşte baş dan sona kadar proğramın video haberini sizler için hazırladık;

 

 

Bülten

Bakmadan Geçme