Yazıhan Kömüşhan'a Yeni İçmesuyu Hattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

Bu doğrultuda Yazıhan ilçesinin Kömüşhan Mahallesi’ne 5 bin metrelik içmesuyu hattı inşa çalışmaları sürüyor.

                  Mumcu: “Yaklaşık 5 Bin Metre ve Maliyeti Yaklaşık 450 Bin TL

          Kömüşhan Mahallesi’nin içmesuyu hattını yenilediklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “İçmesuyu sıkıntısı yaşayan mahallelerimizde çalışmalar yapıyoruz. Yazıhan Kömüşhan Mahallemizde Karasu’dan gelen su hattımızla ilgili problemi çözmek bir çalışma başlattık. Mahallemizin şebeke hat uzunluğuyla birlikte, depodan terfi hattımızın uzunluğu yaklaşık 5 bin metre ve maliyeti yaklaşık 450 bin TL. Hem Yazıhan belediye başkanımızla, hem de muhtarımızla yerinde görelim istedik. Şuanda hatların polietilen boruları sisteme entegre ediliyor. Emeklerinden dolayı ekiplerimize ve ilçe sorumlumuza teşekkür ediyorum” dedi.

 

                     Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk: “Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum

Kömüşhan’daki çalışmalarından dolayı MASKİ’ye teşekkür eden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “Kömüşhan Mahallemizde MASKİ Genel Müdürlüğü’müzün yapmış olduğu şebeke yenileme çalışmasını yerinde inceledik. Tabi bu şebeke ömrünü doldurduğu için sık sık arızalar veriyordu. Bunu gidermek adına sağ olsun MASKİ Genel Müdürümüz ve personeli sahadaki çalışmayı yakından takip ediyor. Ben bu vesileyle başta sayın genel müdürüm Ertan Mumcu olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

                     Kömüşhan Mahalle Muhtarı Mehmet Uludağ: “Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum”

Kömüşhan Mahalle Muhtarı Mehmet Uludağ ise, “Kömüşhan Mahallemizde MASKİ Genel Müdürlüğü’müzün yapmış olduğu çalışmalarda dolayı genel müdürümüz nezdinde tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetler çok güzel. Ekipler burada güzel bir çalışma gerçekleştiriyor. Herkesin eline sağlık” diye konuştu.

Bakmadan Geçme