Zirisa Şirvan Yücel

Şiddet Mutasyonu

Zirisa Şirvan Yücel

Herkes de var olan şiddet dönüşüme uğrar mı? Bencillik, kıskançlık şiddet getirir mi? Bu ve bunlara benzer soruların cevaplarını Dünya Değişim Akademisi'ndeki değişim Uzmanlarına sorduk, şiddeti dönüştürecek önemli bilgiler edindik. Bu bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.
'' İnsan ''Değişim Sanatı'' nı uygulamaya başladığında şiddet, nefret ve bencil sevgi enerjileri  yön değiştirir ve farklı bir boyuta geçer. O zaman negatif mutasyona uğramış bu enerji türleri dönüşüme başlar ve Değişmen insanı onların ötesine geçer.
Gerçek şu ki, şiddeti aşmak için onu tanımak gerekir. Farkındalık yükselince insan şiddeti tanımaya başlar. Bir insan şiddetin yıkıcı olduğunu fark ettiğinde şiddeti tanımaya başlar.
Kıskançlık barındıran sevgi mutlaka nefret ve şiddet de içermektedir. Bu, başka türlü olamaz Dünyasal düzeyde  istisnasız herkes bencil sevgi, nefret ve şiddet enerjilerine sahiptir. Çünkü dünyasal yaşam varoluşsal hayatın negatif bir mutasyonudur. 
Şiddeti tanımak için birincisi, şiddet inkâr edilmemelidir. İkincisi, ne meşrulaştırmalı ne isimlendirilmeli ne de kınanmalıdır.
Bu durumda şiddet dönüşmeye başlar ve artık şiddet olarak görülmez çünkü şiddet merhamete dönüşür.''
Değişim Uzmanı 
Şirvan Yücel
 

Yazarın Diğer Yazıları