Zirisa Şirvan Yücel

Neden Mutlu Değilim?

Zirisa Şirvan Yücel

İnsan mutlu olmak ister ama gerçek mutluluğun ne olduğunu bilmez. Bildiği tek şey ona zevk veren alışkanlıklarıdır. Bu geçici şeyleri mutluluk sanarak hayatını boşa harcıyor. Acılar dayanılmaz olunca neden mutsuzum diye kendine soruyor? Bu soru ile uyanış başlıyor. Önemli olan sorunun ortaya çıkması ve bu soruya verilen tatmin edici cevap çünkü bir soru kadar gerçek, doyumlu ve tatmin edici cevapta çok önemli bizde bu sorunun cevabını doğru adres olan Dünya Değişim Akademisi Uzmanlarına sorduk. Çok etkili ve hayatımızı değiştirecek bilgiler edindik.   

“Spiritüel sevgi bencilliğin tam zıddıdır ve maddi sevinçten farklı olan spiritüel sevinçle ilgilidir. “Neden mutlu değilim?” Sorusu Anahata Çakra enerji merkezi (göğüs çakrası) düzeyinde sorulur. Sevginin verdiği mutluluk burada yaşanır. Bu enerji merkezi aracılığıyla ruhsallıkla ve Evrensel Bilinç ile spiritüel sevgi bağı kurulmaktadır. Bu spiritüel bağlantı sayesinde kişisel ilişkilerden beklentiler değişir ve artık ilişkiler maddi ve duygusal değil saygı ve onura dayanır.

Bu merkezin enerjileri insanın dünyasını olumlu bir şekilde değiştirmekte ve çevresindeki kişileri birleştirmekte, uzlaştırmakta ve iyileştirmektedir. Birey doğal bir sıcaklık, samimiyet ve mutluluk yaşar. Bu, çevredeki insanların kalplerini açar, güven verir ve neşe yaratır. Şefkat ve yardım etme isteği kendiliğinden doğar.

Birey kendini evrenle uyumlu, güvende ve rahat hissetmektedir. Vermenin mutluluğuyla sadece sevgi adına sever ve karşılılığında hiçbir şey beklemez. Duyguları şüphelerden, çelişkilerden, belirsizlikten ve iç çalkantılardan özgürdür. Buna ulaşmak için birey hayata ve herkese kucak açmalı ve kendi kişiliğini kabullenmeli, anlamalı ve sevmelidir.”

Değişim Uzmanı

Şirvan Yücel

[email protected]

Yorumlar 1
Sevcan 02 Mayıs 2020 15:29

????????????

Yazarın Diğer Yazıları