Zirisa Şirvan Yücel

Benzer Benzeri Çeker Yasası Var!

Zirisa Şirvan Yücel

Her yerde olduğu gibi benzer benzeri çeker yasası şaşmadan devam ediyor. Ansızın siz unuttuğunuzda bile o bir yerden çıkarak kendini hatırlatır. Ve sonuç şaşkınlık Aa! Ne kadar benzer yönlerimiz varmış, diyoruz. Karşıdaki kişi bir ayna ve size sizi yansıtıyor. Bazen yansıtmak durumunda kalmaya biliyor. Bunun sebebi de benzer olmayışınızdan ve enerjilerin uyumlu olmamasıdır. Bazen bir mimik, beden dili çok şey anlatırken, bezende hiçbir anlam ifade etmeyebiliyor. Bu tamamen kişinin enerji alanınızın içinde olması ve benzer yanların fazla olmasıyla alakalıdır. Bir çok kişi kendi ile uyumlu olan kişilere sempati duyar. Aslında bir bütün olarak bakıldığında enerji alanları faklı olsa bile, yine de her birimiz birbirimize ince enerji bağlarıyla bağlıyız, sadece herkesi olduğu gibi kabullenmek ve özel olduğunu bilmek yeterli olacaktır. Bizim enerjimize uygun olsa da olmasa da her canlı ÖZEL dır.

Dünya Değişim Akademisi Uzmanları benzer benzeri çeker yasası ile ilgili bize bilgiler verecek. Bun bilgileri sizinle paylaşıyoruz.

“Benzer benzeri çeker, verdiğin geri döner. Eğer pozitif verirsen, pozitif size geri döner. Verdiğin negatifse negatif geri döner. O yüzden pozitifi seçin. Pozitif ver ve pozitif al. İnsanlar diyor ki “çevremde birçok olumsuz insan var ve onlar hayatımı zorlaştırıyor, canımı sıkıyor” Ana yasa budur: Benzer benzeri çeker. Şimdi onları değiştirmek için ne yapmamız gerekiyor? Pozitif olmamız gerekiyor. Eğer biz pozitif istiyorsak bu yasayı kullanacağız. Pozitif olacağız ve pozitifleri çekmeye başlayacağız. Bir süre sonra o insanlar da pozitifleşmeye başlıyor veya kayboluyor veya siz kayboluyorsunuz, o ortamdan çıkıp başka bir pozitif yere gidiyorsunuz. Benzer benzeri çeker. O yüzden olmasını dilediğiniz her şeyi, ne şekilde olmasını istiyorsanız kendiniz icra edin. İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız siz öyle davranın. O zaman size de o şekilde davranacaklar. Yasa böyle çalışıyor. Siz nasıl bir ortam istiyorsanız, nasıl bir şey bekliyorsanız o şekilde davranın. O zaman istediğiniz gibi olacaktır, gerçekleşecektir.

Yazarın Diğer Yazıları