Zirisa Şirvan Yücel

İnsan Birliği

Zirisa Şirvan Yücel

Bu önemli konuyu Dünya Değişim Akademisi'ndeki Değişim Uzmanına sorduk çok etkili bilgiler edindik. Bu bilgileri  sizlerle paylaşıyoruz.

Hayatın gizemi mutlak’ ın içindeki sessizlikte saklıdır. Nasıl ki en değerli el değmemiş, kıymetli madenler işlenmeyi  bekliyorsa içimizdeki en derin gizemli sırlarda sessizlikte bizimle buluşmayı bekliyor. İnsan mutlağı sessizlikte keşfeder. Değişim teknikleri  sayesinden sizde  bu zengin gizemi yaşayabilirsiniz.

“İnsan varoluşun gelişim için sunduğu fırsatları doğru şekilde değerlendirdiğinde, yeni fırsatlar ortaya çıkacaktır. Bu fırsatları kaçırmamak için insanın dikkatli, bilinçli ve istikrarlı olması gerekir. Yalnızca istikrarlı olan insan tekâmül edebilir.

Doğada iken gökyüzü, bulutlar, güneş, ağaçlar ve nehirler ile birlikte akmaya başla. Onlarla bir ol! Mutlak olanı hissedeceksin. Çünkü gördüğün her şey Mutlak olanın sayısız enerjilerinin tezahürüdür.

Mutlak olanı göremiyorsun ama O’ nun tezahürlerini görebilirsin. İşte onlarla birlik içinde akmaya başladığında “sen” olmayan eriyip gider ve “sen” olan, Mutlak ile birlik haline gelir. O zaman nerede olursan ol Mutlak olanın tezahürleriyle birlikte akarak Mutlak olana erişebilirsin.

Mutlak birçok yolla insana gelir ama ego  O’ nun algılanmasını engeller. Ayrıca Mutlak olağanüstü sessizlikte gelir. O yüzden O’ nu algılamak için sessiz olmalısın. Mutlak olanın mesajı sessizliğin sesidir.

Bu nedenle O’ nun mesajını duymak için mutlak sessizliğe dalmalısın, Mutlak olanın mesajı bir aşk fısıltısıdır. Fakat o fışıltıyı kulaklarınla değil özünle dinlemek gerekir. İnsan o aşk fısıltısını duyamaz ama insanüstü duyabilir.

İşte o mutlak aşk fısıltısı duyulduğunda bir daha asla unutulmaz. O’ bir hatırlatma olur. Unutulmuş aşkın, ebedi saadetin, üstün bilinçliliğin ve ebedi yuvanın hatırlatmasıdır. İnsan bunu bir kere duydu mu başka hiçbir şey duymak istemez.”

Yazarın Diğer Yazıları