Neval Kütük

Samimi Olma Sanatı

Neval Kütük

Merhaba bu haftaki yazımda sizlere Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle  uygulanan “Samimi Olma Değişim Programı”ndan bahsetmek istiyorum.

Samimiyet içtenlik demektir. İçten olan kişi samimidir. Samimiyet, kendiniz olmakla ilgilidir. Siz ne kadar doğal ve açıksanız hem kendinize, hem de çevrenize karşı samimisinizdir. 

Saklamak, gizlemek samimiyeti öldüren unsurlardır. Bazen insanın kendinden bile sakladığı şeyler olabilir. O zaman gerçek bir samimiyetten bahsedilemez. 

Siz, olduğunuz şey olduğunuzda maske takmazsanız. İçinizden geldiği gibi davranırsanız. O zaman size dışardan dayatılan şeyleri değil, içinizden gelen şeyleri yaparsınız. Doğal olunca, dışardan beklenen şekilde hareket etmezsiniz. İçinizdeki sesi dinlediğinizde samimiyet devreye girer ve kalpten kalbe iletişim gerçekleşir. 

Hatalarla yüzleşmek, sorumlulukları kabul etmek, hatalarından ders çıkarmak içinizi  samimiyetle doldurur. O zaman cesaretle dolarsınız, korkularınız kaybolur ve hayatı doya doya yaşarsınız. 

“ Samimi Olma Değişim Programı” sayesinde içtenlikle hareket edebileceksiniz. İçinize baktığınızda negatif ve pozitifi görüp her şeye rağmen kabullenme içinde olacaksınız. Maskelerden özgürleşeceksiniz. “Samimi Olma Değişim Programı” sayesinde size toplum tarafından dayatılmış karakter zırhından özgürleşecek ve yeni bir insana dönüşeceksiniz.

Bu yeni insan, samimi içten ve doğal bir insan olacak. Öz doğanıza doğru hareket edince kararlarınızı kendi başınıza verecek ve seçimlerinizi siz yapacaksınız. Dışardan gelen sesler sizi olumsuz olarak etkilemeyecek çünkü kendinize güveniniz tam olacak. 

“ Samimi Olma Değişim Programı” sayesinde duygularınızı açıkça dile getirebilecek ve kalpten kalbe açıkça, doğal, dürüst iletişim kurabileceksiniz. Kalbinize herkesi alabilmenin mutluluğunu ve coşkusunu yaşayacaksınız. Şimdide kalmanın tarif edilmez huzurunu tadacaksınız. Sır, giz kalmayınca çok rahatlayacaksınız. Hayatı yeniden keşfedecek ve yaşamın her anını heyecan içinde yaşayacaksınız.

İçinizde hangi duyguyu yaşıyorsanız maske takmadan veya farklı bir role bürünmeden o duyguyu yaşayacaksınız. “Samimi Olma Değişim Programı” sayesinde gerçek özgürlüğe kavuşacaksınız.

Program  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma 45 dakika  sürüyor. Her çalışma öncesi  teorik bilgilendirme ve sonrasında  pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada gerçeğin keşfi ile ilgili   teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde sistematik ve bilimsel bir şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Samimi olunca sevginiz de artacak. Çünkü samimiyetin olmadığı yerde sevgi çiçek açmaz. Samimiyet sayesinde  hayatınız anlamlı olacak. 

“Samimi Olma Değişim Programı” ile hayatınız zenginleşecek çünkü samimiyet dolu iletişim, yaşamı zenginleştirir. 

Bütünleşmek, dolu dolu yaşamak, tatmin olmak ve huzurla dolmak için “Samimi Olma Değişim Programı”nı edinin ve tüm arayışlar, boşluklar son bulsun. 

Dünya Değişim Akademisi ile iletişime geçebilirsiniz. Değişim programını ONLINE olarak da dilediğiniz yerden uygulayabilirsiniz.

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademi

Değişim Uzmanı 

Yorumlar 1
Sema İslim 09 Temmuz 2020 09:09

Müthiş bir program.. deneyimlemeyi çok isterim

Yazarın Diğer Yazıları