Neval Kütük

Özüne Yaklaş

Neval Kütük

Kendi özünüzden uzaklaştığınızda öz değerinizi de bilmezsiniz. Özünüz her zaman değerlidir, sadece özünüzden uzaklaştığınızda o değeri unutursunuz. Öz değer, kendinizi keşfetmek ile ilgilidir. Herkes, eşsiz, ebedi ruhi varlıktır. 

 

Unutmayın ki, siz en yüksek değere sahipsiniz. Dünya Değişim Akademisi’nde ‘’Öz değer Eksikliğinden Özgürleşme’’ Değişim Programı ile öz değerinizin farkına varacaksınız. Kim olduğunuzu keşfederek, kendinizi kabulleneceksiniz ve affedeceksiniz. Egoyu aşarak ben olgusundan özgürleşeceksiniz.

 

Siz, başkalarıyla olan kıyaslamayı bırakınca kıskançlıktan da özgürleşeceksiniz. Böylece bencillik kaybolacak ve paylaşım artacak. Mutluluğun temeli paylaşmaktan ibarettir.

 

‘’Öz değer Eksikliğinden Özgürleşme’’ Değişim Programı’nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada ''özdeğer'' ile ilgili derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

 

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

 

Öz değer eksikliğinden özgürleştikçe yetersizlik duygusu da kaybolacak. O zaman tatminlik ve doyum artacak. Yaşam size daha çok mutluluk verecek ve her an’ın tadını çıkaracaksınız. Mutluluğu engelleyen şey, ciddiyettir. Yaşamınıza mizah katınca her engelde bir fırsat göreceksiniz.

 

‘’Öz değer Eksikliğinden Özgürleşme’’ Değişim Programı'nı uygulayın ve  bu duygunun köklerini bulup onları bünyenizden atarak kendi eşsizliğinizin farkına varın.

 

Mutlu değişimler…

 

Neval Kütük

Değişim Uzmanı

Dünya Değişim Akademisi

www.dunyadegisimakademisi.com

[email protected]

0530 877 06 04
 

Yazarın Diğer Yazıları