Neval Kütük

Motivasyon Sanatı

Neval Kütük

Kendinizi mutlu, coşkulu hissettiğinizde, sevdiğiniz işi yaptığınızda motivasyonunuz çok yükselir. Motivasyon hem içsel nedenlerden hem de dış etkenlerden kaynaklanabilir. Motivasyon, dış etkenlerle ortaya çıkmışsa, amaca yöneliktir. Amaç gerçekleştiğinde motivasyon biter. Motivasyon, içsel olarak yaşanıyorsa o zaman bu mutluluk hali hep sizinle olur.

 

Motivasyon, sizi daha yaratıcı, üretken ve huzurlu yapar. İnsanlarla sağlıklı ilişkiler içinde olmanızı sağlar. Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla sunulan ‘’ Motivasyon Sanatı’’ Değişim Programı ile gerçek motivasyonun ne olduğunu anlayacaksınız. Dışsal ve içsel motivasyonun hangi durumlarda ortaya çıktığını kavrayabileceksiniz. Yaşam motivasyonu ile ilgili farkındalığa sahip olacaksınız.

 

‘’ Motivasyon Sanatı’’ Değişim Programı’nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada motivasyon hakkında farkındalığı geliştirici ve güçlendirici derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

 

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde kişisel motivasyonunuz yükselecek ve motivasyon gücünüzü etkin bir şekilde kullanabileceksiniz. Özgür oldukça motivasyonunuzun daha da arttığını göreceksiniz. Motivasyon, coşku ile doğru orantılıdır. Motivasyonunuz ne kadar yükselirse coşku da o kadar artar.

Kaygı, korkulardan kurtulmak için Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan ‘’Motivasyon Sanatı’’ Değişim Programı’nı uygulayın. Böylece motivasyonunuzu sürekli yüksek tutabileceksiniz ve hayatınızın sorumluluğunu üstleneceksiniz.

 

Mutlu değişimler…

Neval Kütük

Değişim Uzmanı

Dünya Değişim Akademisi

www.dunyadegisimakademisi.com

[email protected]

0530 877 06 04

Yorumlar 1
Ercüment 18 Ekim 2021 15:30

Süper..????????????♥️????

Yazarın Diğer Yazıları