Neval Kütük

Covid-19 Sürecinde Gücüne Güç Kat

Neval Kütük

Merhaba sevgili okurlar, yeniden merhaba. Yepyeni yazımla tekrar birlikteyiz. Bu hafta  sizlere  Covid-19’un olumsuz etkilerini önleyecek  Dünya Değişim Akademisi’nde bilimsel tekniklerle sunulan “Güçlü Olma Sanatı Değişim Programı”ndan  bahsedeceğim. 
 
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Covid-19 endişe, korku kaygı  yaratmaya devam ediyor.  Herkesi bu süreç derinden etkilemekte ve insanlar evlerinden çıkamaz duruma geldi. Yavaş yavaş normalleşme sürecine girmekle birlikte sürecin olumsuz etkilerini hala yaşayabiliyoruz. 
Negatif duygu ve düşünceler içinde olabiliyoruz fakat bu düşüncelerden kurtulduğumuzda, hafifleyince içimizdeki var olan gücü de hissedeceğiz. Doğduğumuz zaman  içimizde muazzam bir potansiyel güç vardı fakat zaman içinde yaşadığımız olaylarla bu güç engellendi ve suistimal edildi. O zaman içimizdeki potansiyeli açığa çıkaramaz hale geldik. 
Hayatınızda pozitif değişiklik yapmak istediğinizde,  negatif düşünceler ve alışkanlıklar içsel gücü engeller. Harekete geçirmek için ise Dünya Değişim Akademisi'nde uygulanan Değişim  teknikleri gerekir. İşte bu teknikler, Dünya Değişim Akademi'sinde bilimsel olarak Değişim Programları ile sunulmaktadır.
“Güçlü Olma Sanatı   Değişim Programı” sayesinde Covid-19 un sizlerde yaşattığı negatif düşüncelerden arınacak ve içsel doğanızla temasa geçeceksiniz. İçsel sessizliği ve huzuru yaşadığınızda çatışma da hafifleyecek. 
Düşünceler sizi yorar, korku, kaygı gibi duygular canlılığınızı engeller. “Güçlü Olma Sanatı Değişim Programı” sayesinde içsel gücünüzü hissedecek, negatif duyguları yönetebileceksiniz. Onları pozitif duygulara dönüştürecek ve böylece irade gücünüz artacak. 
Güç dediğimizde fiziksel, zihinsel, duygusal, zekasal, ahlaksal ve ruhsal güç söz konusudur. Ve bunlara bağlı olarak da irade gücü, duygu gücü, düşünce gücünden bahsedebiliriz. Bu güçler sayesinde kendinizi kuvvetli, canlı ve enerjik hissedersiniz.
Böylece  yaşadığınız her türlü günlük sorunlar ve engeller sizi derinden etkilemez. Bu gibi durumlarda neler yapılması gerektiğine zeka gücünüz ile karar verirsiniz. Herkesin içinde içsel güç vardır. “Güçlü Olma Sanatı Değişim Programı” ile bu gücü aktive edebilirsiniz. Kullanılmayan potansiyeller devreye girer ve yaşamınız zenginleşir. 
Yaşamınızda mutsuzluğun, gerginliğin, huzursuzluğun önündeki engelleri ortadan kaldırmak için  ‘Dünya Değişim Akademisi'  sizleri yalnız bırakmıyor ve birbirinden etkili Değişim Programları ile hayatınızda köklü bir değişimi gerçekleştiriyor.
Kişisel güç, sizdeki farkındalık ve sevgiyle ilgilidir. Kendinizin ne kadar farkındaysanız ve kendinizi ne kadar kabullenip seviyorsanız o kadar kişisel gücünüz artar. Güçlü yanlarınızı keşfeder ve kişisel gücünüze güç katabilirsiniz. O zaman engellerle, yaşam sıkıntılarıyla daha kolay baş eder ve onları kabullenirsiniz.  Reddetmek yerine  herkesi, her durumu, her şeyi kucaklarsınız. O zaman negatif görünen olayların pozitif yönlerini görürsünüz. Olgunlaşır, yenilenir ve değişirsiniz. 
Hayata bağlanır, yaşamı her yönüyle kabul edersiniz. O zaman irade ve konsantrasyon gücünüz artar; her yönden başarılı olursunuz. Kararlılığınız güçlenir, kendinize daha fazla güvenirsiniz. 
Gücünüze güç katarak güçsüz taraflarını görebilirsiniz. Farkındalığınız ne kadar yüksekse kendinizin eksik ve zayıf yönlerini görebilirsiniz. Bu da, sizi daha başarılı yapar. Kişisel gücünüzü kazanınca motivasyonunuz artar ve yaratıcılığınız güçlenir.
“Güçlü Olma Değişim Programı” sayesinde iç ve dış dünyalar arasındaki dengeyi kurabileceksiniz. Hem kendinizle hem de çevre ile sağlıklı ve dengeli iletişim içinde olabileceksiniz. Cesaret, kararlılık, bilgelik gücü artacak ve insanların onayını kazanmaya çalışmayacaksınız. Çünkü artık kendi kendinize yeteceksiniz.
“Güçlü Olma Sanatı  Değişim Programı”nı uygulayarak hem kendiniz değişecek hem de çevrenizdekileri değiştireceksiniz.
Bu değişim programı sayesinde tekrar kazanılan içsel güç, hem sizin hem de çevrenizdeki kişilerin yaşamlarına bütünlük, huzur, sevinç getirecek. Böylece siz güçlendikçe çevrenizdekiler de sizden güç alacak. 
Program  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor ve her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada içsel gücün artırılmasına yönelik teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   
Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.
“Güçlü Olma Sanatı Değişim Programı” size, toplumca yaşadığımız bu zor süreçte birçok yarar sağlayacak.  İçsel güç artınca, sevgi ve merhamet gücünüz de artacak. Yükselen enerji ile stres, gerginlik, huzursuzluk hissettiğinizde bu duyguları dönüştürebileceksiniz. Daha yumuşak ve sakin olmayı başaracaksınız. Başkaları üzerinde güç uygulamadan, kendinizin tekamülüne, olgunlaşmasına katkınız olacak. 
“Güçlü Olma Sanatı  Değişim Programı”  ile hem içinizdeki öfke, nefret gibi duyguları dönüştürün hem de çevrenizde bu duyguları yaşayan kişilere yardımcı olarak onların da değişmesini sağlayın. Böylece toplum da değişecek. Çünkü toplum, bireylerden oluşur. 
“Güçlü Olma Sanatı Değişim Programı” ile bu süreci çok kolay atlatabilirsiniz.
 
Değişim Sanatımızı evden  ONLINE olarak uygulayabilirsiniz. Dünya Değişim Akademisi’ndeki Değişim Uzmanları ile  iletişime geçmeniz yeterli.
Kendiniz ve çevreniz için bir adım atın, DEĞİŞİM başlasın. 

Yazarın Diğer Yazıları