Mehmet Ali Lüle

Malatya'nın Yükselen Değeri Konakspor

Mehmet Ali Lüle

1985 yılında kurulmuş olan bu güzide  kulübümüzün son yıllardaki başarısı, gençlere önem vermesi, A takıma ve diğer kulüplere oyuncu göndermesi benim de gözümden kaçmadı.

Özellikle vurgulamak istediğim konu, U-18 liginde bu yıl yakalanan başarıydı. 14  müsabakada alınan 13 galibiyet, 1 beraberlikle A gurubunu yenilgisiz tamamlayıp şampiyon oldular.  Şampiyonluktan ziyade daha önemlisi bunu nasıl başarmış olmalarıydı. Her ne kadar bir çok kulüp gibi maddi imkansızlıklar olsa bile onlar başardı ve Mahallenin gençlerine güvendiler, fırsat verildi ve bu fırsatı kullanan Sertaç DÜZGÜN, Hidayet BAKIR, Muhammed KOÇYİĞİT, Sefa BAKIR, Ahmet ŞİŞMAN ve Umut AÇIKGÖZ kardeşlerimiz A takımdada görev aldı. 1.Amatör büyükler futbol  liginde olan A Takımı ise gençlerden oluşan mütevazi kadrosuyla ilk yarısında mücadele ettiği 7 müsabakada aldığı  4 galibiyetle 4.sırada bulunuyor. Proje ve ideolojileriyle sadece Malatya futboluna değil, Türk futboluna da bu kardeşlerimizin katkı sağlayacağını temenni ediyoruz.
Malatya Konakspor Kulüp Başkanı
Eser ÇAKMAKTAŞ ile aramızda geçen diyalogda kısıtlı imkanlara rağmen  özellikle mahalle gençlerini spora kazandırma çabaları, altyapının geliştirilmesine daha fazla önem verilmesi ve Malatya futbolu için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olmaları örnek gösterilecek bir tabloydu.

Sporun ve futbolun gelişmesi adına desteklerini esirgemeyen Başta başkan ESER ÇAKMAKTAŞ’a ve yönetim kurulunda bulunan 
Fatih KÜÇÜKASLAN, Ramazan ADIYAMAN, Erol ALTUNSUYU, Erdal MUTLU, Murat PARLAK, Aziz İLGÜN, Murat GÜL, Ahmet Barış TURAN, Ercan HAKVERDİ, Emir Burak YÜKSEL, Özer ÇAKMAKTAŞ, Orhan MACİT, Hakan MUTLU, Cahit IŞILDAK, İrfan AKÇE ve Emrah YUMRUTEPE’ye ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bundan sonraki süreçte U-18 liginde İlimizi bölge müsabakalarında temsil etme hakkı elde etmek için playoff mücadelesine çıkacak olan Malatya Konakspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Eski Malatya Gençlikspor takımlarımıza sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum.

Ayrı Teşekkür ve Tebrik... 
Malatya Konakspor A Takım ve U-18  antrenörleri Serdar MUTLU ve Cemal UĞUR’a gençlerimize güvenip süre verdikleri için ayrıca teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyoruz.

ANTRENÖR
MEHMET ALİ LÜLE 
 

Yazarın Diğer Yazıları