M. Said Yalçın

Üç Puanı Aldık Tamam da..?

M. Said Yalçın

Evkur Yeni Malatyaspor 7 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Nefes aldı. Kara bulutlar hemencecik dağılımış gibi. Ama bir gerçek var.. Ankaragücü karşılaşmasında yatalım kalkalım rakip takımın futbolcularına dua edelim.

Futbol adına gerçekçi olmak gerekirse, yine kendi sahamızda  topla oynama oranında rakibimize ezildik. Ne varki galip geldik. Nefes aldık. Futboldaki olumsuz gelişen olaylar bu defa bizim üzerimizden dağıldı, rakibe geçti. Hani bir deyim vardır.’Atamayana Atarlar’ sözünün tam anlamıyla bir canlı maçını izledik. Ankaragücü hakikaten girdikleri net pozisyonlardan yararlanmış olsalar dı, maç sonucu çok vahim olabilirdi. Evet varsayımlar ile konuşuyoruz, nitekim bir gerçek var ki, takımdaki defans evlere şenlik. Mustafa  Akbaş ve Robin Yalçın zihinlerimizde soru işareti. Bir gerçek var ki biz ligi bu defans kurgusuyla bitirmek zorundayız.

Teknik heyet baş da olmak üzere Kulüp başkanı ve yönetim oynanan futbolu sorgulamalı. Galip gelebilirsin ama onursuz bir şekilde kazanmayı hakikaten düşünmek ve acil önlemler almak gerekir düşüncesindeyim. Biz bunları yazarken, bizi kimse takımın veya yönetimin akabinde teknik ekibin düşmanı olarak görmesin. Herkes den çok Malatyalıyız çok şükür. Seth’e verilen şans keşke altyapıdan bir çocuğumuza verilseydi. Mustafa Akbaş’ı ve Robin Yalçın’ı aldık aıldık da niye aldık. Ah ah..! keşke altyapıdan takviye etseydik. En azından bizim çocuklar derdik , onuruyla şerefleriyle takımı sırtlarlardı.

Yahu transfer dersen adam gibi transfer yapmadık. Kamara dediler, haftalardır medya sallandı. Ha geldi ha gelecek. Fulham takımıyla anlaşıldı anlaşılmak üzere derken aldı getirdiler. Adam müzmin bir sakatmış yahu. Çiftliğe geldi. Gulherme ve Aleksic  belkide şu ana kadar yapılan en iyi yabancılardan. Onları da Erol hoca egosundan küstürüyor. Bizim bir 10 numara vardı. Barazite. Göndermeyin oynatın şu adamı diye diye dilimizde tüy bitti. Egodan saf dışı edildi. Boutaib tamam iyi bir para ile sattın sattın da adam akıllı Türkiye’de yabancı golcümü yoktu da gittiniz adam akıllı sakat futbolcuyu aldınız. Yahu bu paralar nerden geliyor. Değirmenin suyu nerden geliyor. Bu taraftarı üzmenizin anlamı ne…

Takım için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Bu futbolla biz ne kupada nede ligde Galatasaray karşısında bir halt edemeyiz. Hatta tarihi mağlubiyet bile alabilriz. Aman aman acil önlem..

 

 

Yazarın Diğer Yazıları