M. Said Yalçın

Sen Söyle, Sen Yaz Misali..!

M. Said Yalçın

Doğrudur Antalya deplasmanın da bir hakem faciası yaşadık. Bu hakem facilarını biz şimdi yaşamıyoruz ki, diyebilirim ki 3 sezondur  yaşıyoruz. Nitekim bu hakem facialarına tepki gösterecek ve federasyonda  yumruğunu masaya koyacak yöneticimiz mevcut değil maalesef.. Aklımdayken bu takımımızın sanırım şansızlığı; her gelen teknik adam kadro ile  develeme  gibi oynamakta. Kurulu kadroyu bozmak da hakikaten üstümüze yok. Sanırım gelen teknik adamlar kendilerini göstermek amacında. Takım bir anda ikinci plan ya da üçüncü plana düşmekte.

CÜNEYT ÇAKIR VE TRT YORUMCULARI:

Antalya’da öyle bir penaltı verildi ki, canlı yayın Tv’de yorumcu aynen şöyle dedi; Penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok.  Diğer taraftan Cüneyt Çakır gibi bir hakemin bu kadar yanlı maç yönetimi karşısında, buna inanın federasyon tarafından tam puanla ödüllendirilecektir. Aklımıza ne geliyor hemen, sahipsiz Malatya.. Eh yalan da değil. 3 senedir bu sorun devam ediyorsa kimse kusura bakmasın beni eleştirenler eleştirsin, biz halen amatör ruhla yönetiliyoruz…Maçı canlı olarak izledik. Ve akabinde aynı gün akşamı, Ersin  Düzen ve yorumcu Mustafa Çulcu’yu hayretler içinde izledim. Mustafa Çulcu Antala Yeni Malatya öncesi bir maçı analiz ederken, hakemi yerden yere vuruyordu ve akabinde orada da Cüneyt Çakır’ı göklere çıkartıyordu. Merakla izledim ve bizim maçın analizi geldiğinde, Cüneyt Çakır’ın mükemmel bir maç izlediği kanısına vardılar. Yazıklar olsun. Türk futbolu bu ve bunların vermiş olduğu yanlı ve yanlış tutumları sayesinde bir yerlere varmıyor zaten. Bu yorumları sonrası şahsımda buradan Türkiyenin Tv’sinde yayınlana bu yorumları kınadığımı belirtmek isterim.

EROL HOCA KADRO İLE DEVELEME GİBİ OYNAMA:

Anlam veren parmak kaldırsın Allahaşkına…Kadro ile bu denli oynamanın zararlarını anlatıyoruz anlatıyoruz ve yine anlatıyoruz.. Nitekim anlamıyoruz. Formsuz olur bir futbolcu eyvallah çekersin kızağa. Yahu bizim Erol hoca’da buda yok. Boutaib haftalardır gol atmamak adına sahada. İyi bir defans bloğumuz var. Mina ve Sadık.Takımı tanımadan 1 günlük futbolcuyu ne diye kadroya ilk 11’e korsun be hoca. 3 haftadır ilk 11 de Dıallo. Yahu eleştirirken de şahsıma yanlış maç mı izledik diyorlar. Bana birileri söylesin (Futboldan anlayan) Diallo 3 haftadır sahada ne ediyor ya.

EREN TOZLU’DAN VAZMI GEÇTİNİZ:

Beynimdeki sıkıntılar devam ederken, Eren’in forvet özelliğini de hatırlatarak, Eren’den vazgeçildiyse niye gönderilmedi diye sorular peş peşe gelmekte. Antalya karşısında yapılan değişiklikleri ise sizler de bizlerde hayretler içinde izledik. Madem formsuz bir Boutaib var, Erol hoca çözüm noktası sensin bulsana buraya bir çözüm. Hem futbolcuyu hırpalıyorsun hem de taraftarları, hem de kendini…Bu kadar sıkıntıya sokmanın gereği nedir diye düşünüyorum; aklıma ego tatmini geliyor vesselam…

CHEBAKE:

Kimileri diyor ki futbolcunun yüzünden maçı kaybettik. Haydi ordan sizi gibi futbol mantarları. Ondan önce düşüneceksiniz diyeceksiniz ki, arkadaşına gözünün önünde topsuz alanda arkadan yapılan faul ve kırmızı kart meselesi var. Yere düşen ve kırmızı kart görmesine sebeb olan ve futbol ahlakını Trabzondan da izlediğimiz Emre Güral’a kanaatimce tepki koymamız lazım. Chebake bana göre olması gerekeni ve takım arkadaşına yapılan haksızlığın tepkisini göstermiştir.

BARAZİTE NEDEN YATIRILIYOR:

Barazite  transfer edildiği gün sizler kadar bizlerde sevindik. Kalifiye ve kalite kumaş bir futbolcu. Oynadıkça takıma faydası olan, her iki ayağını da mükemmel kullana bir futbolcu. Yatırılmak da. Oysaki geçtiğimiz yazılarımız da Barazitenin kadroda devamlı oynaması gerektiğini savunmuştuk.A ma sen söyle sen yaz misali , Erol hoca bazı futbolcuların üstünü çizmiş olacak ki, tonlarca para verilen futbolcuları sırf egosunun yüzünden paslanmaya bırakmıştır.

DEMEDİ DEMEYİN:

Ligin altı tam bir keşmekeşlik içinde. Yahu  hiç kimse kusura bakmasın artık ligin altı puanlar almaya başladı. Rakip kim olursa olsun yani. İşine sıkı sıkıya bağlanmazsan, ey yönetim, ey Erol hoca tepe taklak gidersin. Rehavete girme. Kadro ile oynama..

 

Yazarın Diğer Yazıları