M. Said Yalçın

Hedef Yok Abi…!

M. Said Yalçın

Liglerin başlamasına 3 hafta gibi kısa bir zaman kaldı. Ve Yeni Malatyaspor her transfer döneminde sürdürdüğü geleneği devam ettiriyor. Bir türlü gelmeyen transferler sonrası, hedefin ise yenimalatyaspor’da lig’de kalıcılık mı, Avrupa kupalarımı bu sorunu  da çözebilmiş değiliz.

Şu ana kadar Cisskho’yuda Antalyaspor’a gönderen Yeni Malatyaspor yönetimi, yapılamayan transferler sonrası , gündeme Yeni Malatyaspor’un hedefinin ne olduğu merakla beklenmekte. Yönetimin bu sene için hedef Avrupa kupaları deyip sonrası bu hedefin kendileri tarafından söylenmediği, akabinde teknik patron Erol Bulut’un hedef Avrupa demesi, sorunun yönetim ve teknik heyet içinde olduğu gerçeği yansımakta. Sanırım Erol Bulut’un vermiş olduğu liste ve gelmeyen transferler bunaltmış olacak ki, hedef nedir diye sorusuna cevaben, ‘Avrupa’ denmesi kafaları da bir o kadar karıştırmakta.

Hemen hemen her sene sezonun bitmesine 3 veya 4 hafta kala yeni sezon için kollar sıvanmalı diyoruz, yazıyoruz, çiziyoruz. Nitekim bizim yönetim gelenek haline getirdiği geç transfer politikasını bu sezonda sürdürmeyi devam ettiriyor. Gelmeyen transfer, gönderilen futbolcular sonrası taraftarlar da, futbol yazarları da bir hayli tedirgin halini sürdürmekte. Hedef yönetim de, teknik heyette ve futbolcularda tek ağız değil maalesef. Futbolcularımız da ise hedef ilk 8. Amatör ruhlu yönetime sahibiz diyince de, ahali fırlıyor ayağa..

Sahipsiz ve amatör ruhlu Yeni Malatyaspor bu sezona kadar geldi. Ama bu demek değildir ki, ayağını sağlam basmadığın sürece ligden tepe taklak gitmeyeceğin. Biz görevimizi yapıp uyarılarımızı gönderiyoruz. Artık top Adil başkan ve yönetiminde. Bu arada Derebeyleri Taraftarlar Derneği’nin yapılan genel kurulu gerçekleşti geçtiğimiz hafta içinde. Başkanlığa gelen Şabi Burak Doğan ve ekibine başarılar diliyoruz. Murat Soysal ise yönetimde yer almadı. Soysalın bugüne kadar sürdürdüğü başarılı çalışmasından dolayıda minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz…

                                                                                                                                           

Yazarın Diğer Yazıları