M. Said Yalçın

Ey Yazar Zevatı

M. Said Yalçın

Dün Malatya’da yerel gazetenin yazarlarından biri  “Hükümetin başı Devlet olmuş Ne adaleti başlıklı “ yazısı ile sözde köşe yazarı olan Av. Zeki Taşkıran Ülkücü camiaya hakaret edercesine yazı yazmıştır. Bu yazar zevatı yıllarca Ülkücü –Milliyetçi camiaya yönelik hakaretlere varan yazılar yazmaya devam etmektedir.
23 Ekim 2018 tarihli yazısında “Atatürk Şeyh Sait’i vatan haini göstermiştir ”yazısı ile sözde şeyh olan, Devlet düşmanı Şeyh SaİT’ i adam gibi göstermiştir.
23 Ekim 2018 tarihli yazısında yine Okullarda okutulan andımıza ırkçılık yapılıyor diyerek tepki vermiştir.
08 Eylül 2020 tarihli yazısında “Ülkücüler önce Türk, Sonra Müslüman ”yazısı ile Ülkücüleri dinsiz göstermeye çalışmıştır.
Ey yazar zevatı; Dinsiz dediğin ülkücüler, İçinde 5 yıldız olan ve mana itibariyle, İslam’ın 5 şartını temsil eden yıldızımız ile birlikte, içinde hilalimiz olan ve haçlılara karşı İslamiyet’i temsil eden, al bayrağa tapmaktadırlar.

Ey yazar zevatı; Dinsiz dediğin ülkücüler, Peygamber efendimizin doğum tarihi olan, 571 heceden oluşan ve Peygamber efendimizin övdüğü İstanbul’un fethi olan 1453 harften oluşan, istiklal marşına da tapmaktadırlar.

Ey yazar zevatı, Vatan sevgisi imandandır hadisi şerifini, kalemini tuttuğun cemaat ne yazık ki sana öğretmemişler.

Ey yazar zevatı; Gördüğüm kadarıyla ünvanın da avukat yazıyor. Muhtemelen senin de öğrencilik dönemin olan 1980 öncesinde, bazı üniversitelerin girişinde (haşa) “Muhammed’in Piçleri” giremez yazılı afişler asıldığında, bu afişleri kaldırmak bir kenara, altından gülerek geçen senin gibi badem bıyıklıların yerine;it,köpek,milliyetçi dediğiniz bozkurtlar, o afişleri kaldırıp şehit olurken mi dinsiz oluyor, soruyoruz sana.!

Ey yazar zevatı 1980 döneminin ülkücü şehidi olan Ali Bülent Orkan’ın, idam cezasının 1 hafta ertelenmesine;” Hatim indiriyordum yarım kalmıştı. Şimdi cezam 1 hafta ertelendi,1 haftada hatimimi tamamlayıp öleceğim” diye sevinen ülkücü Ali Bülent Orkan’mı dinsiz oluyor, soruyoruz sana.!

Ey yazarzevatı; hemşehrimiz Ülkücü şehit Cengiz Baktemur idam sehpasına giderken, son isteği 2 rekat namaz kılmaktı.12 Eylül’de, tekbirlerle şehadet şerbeti içen 5000 yiğit mi dinsizdi, soruyoruz sana.!

Ey yazar zevatı;1994 yılında Malatya’da İnönü üniversitesinde, sırf oruç tuttuğu için PKK’lı öğrenciler tarafından bıçaklanarak, iftar saatinde orucunu yediği bıçak darbeleri ile açan, hunharca bıçaklanarak öldürülen, ülkücü şehit Şakir YİĞİT ‘mi dinsizdi, soruyoruz sana.!

Ey yazar zevatı Sen, Dinsiz dediğin Milliyetçi beyinlerin, zekâtı bile olamazsın. 
Dinsiz dediğin ülkücüler,15 Temmuz gecesi bu ülkede Hatim indirdi Hatim. Dinsiz dediğin Ülkücüler, Devleti sokaktan topladı. İnanmazsan 1.Ordu komutanına sor.!

Ey yazar zevatı Eğer bağlı bulunduğun cemaat adına kaleminle fetva vereceksen, Cemaatlerdeki çocuk tecavüzcülerine, Cemaatlerdeki erkek çocuklara tecavüz eden şahıslara ve vatan hainlerine idam cezası verilsin fetvası ver. Kul hakkı ile birlikte, her türlü hırsızlığı mübah gören, Doğan görünümlü Şahin Müslümanlara fetva verde, liyakatını görelim.!

Ey yazar zevatı; Abdestinden şüphesi olmayanın, namazından da şüphesi olmaz. Onun içindirki,70 yıllık bir camianın, Müslümanlığından emin olduğum, milliyetçi Müslüman mahallesinde, sakın ola salyangoz satmaya kalkma.!

Ey yazar zevatı; Dünkü yazında Milliyetçilerden kurtulmanın Tek ve mutlak yolunun kudret sahibi Allah’a dua etmek olduğunu yazmışsın. Ulan İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı.

Ey yazar zevatı; Milliyetçilik sana bu kadar neden batıyor anlamış değiliz Ama sana şunu söyleyelim Milliyetçilik Milliyeti olmayanlar için faşizmdir.  Söyle bakalım sen hangi millettensin. Soyunu merak ediyoruz.

Ey yazar zevatı; sen anlamazsın ama yine de söyleyelim Ülkücüler Hira dağı kadar Müslüman, Tanrı dağı kadar Türk’tür…
 

Yazarın Diğer Yazıları