M. Said Yalçın

Bizim Adil Gevrek Ne Zaman Gelir Ki?

M. Said Yalçın

Tam 5 yıla girdi Adil Başkanla birlikteliğimiz.! İşte bu birliktelikten olan çocuklar TFF 1. Ligde 1 sene okuyup Süper Ligde okula gitmeye başladılar.! işte benzetme bu ve Adil Gevrek başkan gerçeği.

 En ilginç olanı ise sayın Karataş her zaman diyordu.Bencede doğru söylüyor.Türk spor Camiasının en istikrarlı başarılı Başkanı Adil Gevrek.! Bunun yanında yine yaptıkları ile en çok eleştiri oklarını üzerine çeken Adil Gevrek derdi.Şimdi bakıyorum sayın Karataş ne kadar haklı imiş.! Nedenini açıklayayım.! Her transfer döneminde sessiz ve derinden transferi yapar, hatta getirdiği Futbolculara Saatcı denildi.Şimdi saatçilerden birisine Galatasaray talip.! Azubuıke’ye.! Getirdiği ve takımda tuttuğu yerli futbolcularla süper Ligde kendilerinden daha fazla bütcesi olan takımların çektiği sıkıntıyı Adil Gevrek ve takımı çekmedi desek yeridir.

Hoca tercihinde getirdiği hocalardan kendini üzenler olsa da kendide üzdü amma ilginç Türk Futboluna Genç Teknik direktör kazandırdı.İrfan Buz ve Erol Bulut.! İşte böyle ve başarılı olan Adil Gevrek aleni sıkıntılarda yaşasa görüntüsü dışarı sır vermeyen bir yapısı var.! Buda Malatya gibi zor bir yerde basını hiç birbirine yakınlaştırmadan yerine göre hareketle herkesi mutlu eden görüntüsüyle Başarılı bir Adil gevrek.! Görünüyor.

Bizim Adil Gevrek ise takımın daha iyi yerlere gelebilmesi kalıcı olabilmesi için tüm Malatyalıların kucakladığı güçlü bir yönetim.! Takıma gelir getirecek yerler kazandırmada ortak hareket edeceğimiz bir Adil Gevrek istiyoruz.! Bu hayalimiz gerçekleşirmi.? Gerçekleşmez.! Neden? Çünkü büyütürsem elimden gider düşüncesi hep önünde duruyor onun için.! Bu nedenle bizim Adili çok bekleyeceğiz.! Asıl Adil Gevrek neler yapacak göreceğiz.

Yazarın Diğer Yazıları