M. Said Yalçın

Adil Gevrek tek katil sensin..!

M. Said Yalçın

Son 3 sezona baktığımızda, olumlu bir şey söylemek ve yazmak için çok çabaladık. Akabinde Adil Gevrek ve zevatları futbol kenti Malatya’mızda herkesi param parça ederek, ligden düşmemiz hemen hemen kesinleşmekle birlikte tek katil olarak Adil Gevrek ve zevatlarını görmekteyim..
3 sene öncesine gittiğimizde, Pandemi dolayısıyla sayın Cumhurbaşkanımız ligde düşme kalktı demesi ile birlikte, Bizim Adil Gevrek ve zevatları, Malatya’da bir basın toplantısı düzenleyerek hatalarından ders aldığını akabinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve metropol belediye başkanlarımıza kafa tutmakla birlikte, siyasilerimizi de gözünü karartarak taraftara güya şikayet ediyordu son futbolcuları toplayarak..Bir şehri tüm Türkiye’ye nasıl rezil ederim acaba dedi ve bunu da başardı Adil Gevrek ve zevatları..
Kulüpte öylesine başı boşluk varki, bir sumudica denilen teknik adam çıkıp kameralar karşısına, “Sumudica Romanya basınına konuştu. Sumudica, "3 aydır maaşım ödenmiyor. 4 aydır futbolcuların maaşı ödenmiyor. 8 oyuncum FIFA'ya başvurdu. Ekibimle oturup karar vereceğiz"diyebiliyor..Bu arada Adil Gevrek ve zevatlarıda halen Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine akabinde siyasilerimize dil uzatabiliyorlar.
O kadar çok olumsuz olaylar ile karşılaştık ki, hiçbir yerde ağırlığımız kalmadığı gibi, gelen hakemlerde vurdu vurdu dönderdi bizi. Sumudica 2 maç yerindeyken, 5 maç kırmızı kart görerek saha dışında oldu.. 
Öyle vahim olaylar ile karşılaştık ki, bir zevat çıkmış canlı yayında tüm Malatyalıları rezil edecek açıklamalar yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza park yapmakla ilgili dalgasını geçerken, O parkta yaşlı insanlarımızın onun bunun kıçına bakıyor diyecek kadar alçalabiliyor. İşte bu zevat çıkmış futbolla uzaktan yakından alakası olmadığı gibi, kendini bulunmaz hint kumaşı sanarak açıklamalarda bulunuyor. Haydi ordan zevat.. Selahattin Gürkan başkanın bir tırnağını sana gurban ederim..
Gelelim Karagümrük karşısına. Öyle bir oyun kurgusu vardı ki, ne ettiğimiz belli değildi sahada. Sumudica golü yiyene kadar ne hikmetse ya da 85-86 da oyuncu değişiklikleri ile saç baş yoldurttu.Ayakta kalan Mustafayı oyundan aldı. Aabid varlığı yokluğu hissedilmedi. Campi ilk maçında olumsuz not aldı.Mounır çok basit toplar kaybetti onuda sumudica mıhladı ve oyundan aldı.
Şimdi eserin ile gurur duy Adil Gevrek ve saz ekipleri. Şehrin ileri gelenlerine kafa tutarsan, sonra paraya ihtiyaç olduğu zaman kapısını aşındırırsan akabinde Veli Ağbaba ile Show yaptırırsan , işte bu vahim sonuçları alırsın. Büyüklerimizin bir sözü vardır, Büyük sözü dinlemeyen ulur demişler. Sende ulumaya devam et Adil Gevrek ve saz ekibi..
Ve artık sözün özü.. Adil Gevrek ve teknik adamdan onurlu bir davranış bekliyorum. İstifa gibi.. İnanıyorum ki istifalarının ardından takımda ve şehirde birlik beraberlik tam anlamıyla gelecektir. 


 

Yazarın Diğer Yazıları