M. Said Yalçın

Adil Gevrek Çocukların parasını öde bir zahmet…!

M. Said Yalçın

İlk yarı ve ikinci yarı bambaşka bir hüviyete bürünen Yeni Malatyaspor malesef iç saha karşılaşmasında puan kaybetmeye devam ediyor. Suçlu mu arıyorsunuz? Başkan Adil Gevrek ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kadro fantezisi..
Futbolcular ödemelerini alamadılar. İki ayrı farklı bir hüviyete bürünen Yeni Malatya spor bir yerlere gönderme yaptı. O gönderme mekanziması da elbetteki Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Teknik heyet..Haftalardır Lukokı sakat dendi. Denmedi gerçi sadece duyumlar. Sivas karşılaşmasında da gördük ki, Lukokı sakat felan değil. Gayet sağlıklı ve oynamak için sabırsız..Aklımdayken twitter ve sosyal medya çalkalanıyor. Adil Gevrek sempatizanları yine bir çığırtkanlık yaptı. Güya Belediye Başkanları maddi bağlamda söz vermis Adil Gevrek Başkan’a. Bu çığırtkanlık nafile.. Sen zamanında kafa tutacaksın şehrin ileri gelenlerine, sonra da birileri tarafından yardım konusunda, gündem yaratmak adına ve akabinde Başkanları zor durumda bırakmak adına uyduruk nicklerden birileri twit atacak paylaşım yapacak.. Insan tükürdüğünü hiç yalar mı..? Hele hele bu tip hareketler ve yazışmalar ile…
Futbolcuların yaklaşık 3 aydır aylık hakediş ücretleri ödenmemiş. Hatta ödemelerin bir kısımını sadece yabancı futbolculara yapıldığı söylenmekte. Ve akabinde bugünde Sivas karşılaşmasında farklı iki yarı izledik Yeni Malatyaspor’dan. Özellikle ikinci yarı hakikaten özlediğimiz takım tablosu oluştu. Yardımlaşma doğru paslar, kanatların çalışması vs…Hamza Hamzaoğlu, özellikle Wallce konusunda biraz düşünmeli. Akabinde Hadabe hakikaten o kanatta kendini aratıyor. Dikkat ettiyseniz 3 haftada kalemizde 8 gol gördük. Ertaç Özbir’de son haftalardaki form düşüklüğü kafalarda soru işareti bırakmakta. Ertaç parasını alamadığı zamanlar biliniyor ki, kaledeki performansı bir hayli düşmekte. Geçtiğimiz sezon gönderiliş sebebide aynıydı.Haklımı derseniz kanaatimce haklı sadece Ertaç değil tüm futbolcular sahadaki duruşları ile haklılar. Nihayetinde profesyonel futbolcular ve para karşılığı takıma katkıta bulunuyorlar. Diyeceğim şu kulüpte herkes işini adam gibi yapsa sıkıntı olmayacak. Kadro bana göre yeterli. Nitekim Başkan Adil Gevrek bu çocukların söz verdiği gibi ve gününde paralarını ödeyecek. 
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu kendisine macera aramasın. Belli ki bu kadroda Olcay,Kubilay,Topalli bu kadronun oyuncuları değil. Diğer oyuncuları da oyundan düşürmekte. O zaman ideal kadro kurgusu bu futbolculardan yoksun olarak yapılmalı. Hadebe görevi başına geçmeli.Kadroya Lukokı ve Zeki Yavru için özel çalışmalar yaptırılmalı. Cueva affedelmeli.Ve akabinde Başkan Adil Gevrek ve çok muhterem yönetimi de, çocukların alacaklarını bir şekilde ödemeli. 
Başkan Adil Gevrek, Malatya medyasını ikiye üçe böldüğü gibi, şehrin ileri gelenleri ile de arayı bozdu. Bu durumda yaklaşık 5 aydır bağıra bağıra yazdığımız ve akabinde sosyal medya aracılığı ile canlı yayınlardaki proğramlarımızda hep birlik ve beraberliği sağlayacak zatı muhteremin Adil Gevrek olduğunu açıkladık. Gel görki sadece bağırmamız ile kaldı.Sonra Sivasspor karşılaşma öncesi, Adil Gevrek ve Yönetimi Belediye Başkanlarına ziyaret gerçekleştiriyor. Sağır sultan bile duydu ki, para arayışı içerisine girişini Adil Gevrek’in. Nitekim zamanında Şehrin ileri gelenlerine kafa tutarak , ne mali kongreyi düşündün ne de genel kurulu. Hal böyle olunca da, Adil Gevrek savunucuların tek saldıracağı merci Başkanlar ve spor yazarları oluyor. 
Sivasspor karşılaşmasında özellikle futbolcularımızın ikinci yarı gösterdikleri muhteşem oyundan dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum. Güzel bir gönderme oldu. Anlayan anlarsa…Cumartesi Kayseri stadında bu çocuklara gerekli para desteği sağlanırsa inanın bu çocuklar bu ligi sallar…
 

Yazarın Diğer Yazıları