Filiz Yavuzkurt

Sessiz Kalın Bugün

Filiz Yavuzkurt

Yüreğimde sessizlik , gözlerimde haykırış var  ,dokunmayın bugün bana yakmayın kalbimi daha fazla , incitmeyin bedenimi ve sessiz kalın artık, bugün beni sessiz bırakın.

Kaderime ortak gözyaşlarımla sessiz bir şarkı gibi gece ile buluşup karanlığa karışan, haykıra haykıra sessizce ağladığım karanlık gecelerim,umudu yarına taşıyan hayallerim ve hiç terk etmeyen ümitlerimle yalnız bırakın beni ,sessiz kalın bugün.. .

 Bugün bir başka susuyorum sessizliğin sarhoşluğuna sığınarak. Karanlığın en derinin de sessizlik büyüyor içimde ve özlüyorum seni , özledikçe büyüyen bir hasretle. Sevdamın gürültüsü  ruhuma ağır geliyor, dinlenmiyor yüreğim  ,yok etmek istiyor beni ve yavaş yavaş yok oluyorum , gücüm yetmiyor yüreğime, sevdan içimde kor gibi geziyor ,alev alev yakıyor yüreğimi ve içim çok acıyor. Ruhumda gezinen sessizlik her an derinleşiyor  ve yüreğimi yakan ızdırabın içinde yanıyorum. Bilmiyorum ne zaman bitecek bu çile yada bitecek mi bir gün, tamalanacak mı yarım kalan umutlar ,sabah olacak mı karanlıkların arkasından.

 Tek sırdaşım sessizlik şimdi ve ruhum seni beklemeye yeminli. Ben bende öldüm artık ,  sende olacağım, sessizce uzaktan duyabildiğim seslenişlerinin sessizliği ve  yavaş yavaş buğulanan gözlerimle bir yanım senle kalakalıyorum yine. Yüreğime ilmek ilmek düğümlenmiş sevdan, tarifi olmayan çaresizliğin sessizliği ile …
Artık acıyan kalbime sığmayan sevdana ,dipsiz bucaksız çıkmazlara,bitmeyen çığlıklarla yankılanan sesine,  durmaksızın akan göz yaşıma ses kalmadı beden de.Yine simsiyah bir gece,saatler geçtikçe sessizlik artıyor, duyulmayan  çaresizliğim, içimdeki yangın sönecek artık, güneş bir başka doğacak yüzümüze tüm ışıltısıyla. Sessiz kalın bugün ,  Tüm ümitleri yalnız bırakın ,belki başka bir sabaha uyanacağız ,elveda dediklerimize merhaba diyemeden.

 

Yazarın Diğer Yazıları