Ertuğrul Gazi Gürhan

Kazanım çok başka şeydir...

Ertuğrul Gazi Gürhan


İnsan yaşadığı olaylar neticesinde kazanır yada kaybeder. Ama kazanım mutlak vardır. Sonuç nereye varırsa varsın yolda karşılaştıklarının tamamı kazanımdır.

Bizler Malatya olarak göreve geldiği günden bu güne Malatya da yapmış olduğu icraat, duruş ve konuşmaları ile gerek kurumlarda gerekse kamu oyu nabzın da daha önce kaybettiğimiz bir karizmayı yeniden Bülent AVŞAR ismi ile kazanmıştık.

Sokaklarda hilal bıyık gezene adam muamelesi yapılmadığı günlerden, ülkücü de olmasa moda şeklinde hilal bıyıklı insanlarla dolu bir memlekete kavuştuk.

Ülkücüye olan güven, ilgi ve alaka tavan yaptı. Bizlere bir kenara itenlere inat bu masada bizde varız demenin adı oldu o isim.

Malatya için onun döneminde yaşanılanlar bir kazanım olarak hafızalarda yer etmeli. Dik duruş nedir ve nasıl olmalı cevabına işaretle onun adı gösterilmeli...

Elbetteki insanoğlu yapmış olduğu kararlarda tökezlemeler yaşayabilir. Elbette olumsuzluklar bazen hepimizin dört yanını sarabilir. Bizler dik duruşunu bozmayan, davasına ihaneti aklına dahi getirmeden davasının neferi olmayı bile onur sayan, bu partinin ve şehrin gerçek sevdalıları olarak giderken Başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız. Ondan aldığımız kazanımları ileri hayat tecrübemizde ayrı bir yere koymalıyız. Başı dik yürümenin ne demek olduğunu hepimize anlatan insana vefa borcumuzu ödemeliyiz.

Unutulmasınki,

Biz kollarımızı açıp yürümüyi ondan öğrendik,
Sarılmakta, devrilmekte sizlerin bileceği işler.

Umarız bundan sonraki süreçte teşkilat bağlarını daha da güçlendirerek, güzel bir noktada alınan bu bayrağı tüm Malatya ya hakim kılacak bir İl Başkanımız olarak atanır.

Genel Merkezimizin kararı ne olursa olsun, buna saygı duyup, davamızı bir adım öteye taşıyabilmektir Ülkücünün gayesi. Yaşadıklarından ders çıkartmak, kazanım elde etmektir.

Bülent AVŞAR IN bizlere bıraktığı dik duruş mirasını şahlanış olgusuna taşıyacak bir isim gelmesi ümidi ile hepiniz kalın sağlıcakla...

Yazarın Diğer Yazıları