Yazar ve Araştırmacı Yusuf Konak'ın Yeni Kitabı Çıktı

Yazar ve Araştırmacı Yusuf Konak'ın Yeni Kitabı Çıktı

 

Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com Haber sitesinin köşe yazarı Yusuf Konak’ın Yürekten Gelip Dilden Dökülenler yeni kitabı çıktı. Yazar ve Araştırmacı Yusuf Konak, Yaptıkları araştırmalar sonucu ve yine başarılı olduğu en büyük yazılarıda şehirdir.

Yazar ve Araştırmacı Gazeteci Yusuf Konak’ın Yürekten Gelip Dilden Dökülenler adlı yeni kitabı çıktı. Konak’ın yeni çıkan kitabı okuyucular tarafından takdir ediliyor. Konak’ın yeni çıkan kitabı 140 sayfalıdır. Gazeteci Konak, yeni çıkan kitabına büyük bir emek vererek yeni kitabının ilk sayısını çıkarmıştır. Yazar ve Araştırmacı Yusuf Konak, Yıllardır Malatya dışında yaşamış ve daha sonra kendi Memleketi olan Malatya’ya dönerek büyük bir özveriyle çalışarak yeni ve ilk sayısı olan Yürekten Gelip Dilden Dökülenler, adlı kitabını çıkarmıştır.

Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com Haber sitesinin köşe yazarı Yusuf Konak, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com haber sitesi İmtiyaz sahibi Zeki Dağ’ı makamında ziyaret ederek yeni çıkan kitabıyla ilgili bazı bilgiler verdi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com haber sitesi İmtiyaz sahibi Zeki Dağ, Köşe yazarımız ve yine araştırmacı gazeteci Yusuf Konak Abimiz bugün derneğimizi ziyaret etmiştir. Bizlerde gazeteci yazar ve araştırmacı Yusuf Konak abimize hoş geldin diyerek yeni çıkarmış olduğu Yürekten Gelip Dilden Dökülenler kitabının hayırlı olması ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum dedi.

Başkan Dağ, Yusuf Konak kardeşimizin yeni çıkarmış olduğu kitabını beğendim ve çok güzel olmuş ve içinde güzel eserlerin olduğunu görüyoruz. Güzel şiirlerinin yer aldığı bir kitap olmuş. Eline emeğine sağlık diyorum. Tabiki bu tür çalışmaların kolay olmadığını dile getiren Başkan Dağ, bu tür emeklere saygı göstermeliyiz. İnşallah gazeteci Yusuf Konak Abimizde yeni çıkardığı bu kitabından memnun kalmıştır. Bunlar büyük bir emek isteyen çalışmalardır.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı, Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com haber sitesi İmtiyaz sahibi Zeki Dağ, Yazar ve araştırmacı gazeteci Yusuf Konak Abimiz ile yıllardır birlikte çalıştık ve bizim köşe yazarımızdır. Hele hele bizimle çalışarak bugünde büyük emekler sarf ederek kitap çıkarması bizim için büyük bir onurdur. Bizler bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi. Allah yardımcısı olsun…

Bakmadan Geçme