Voleybol'da Malatya Deplasmanda saldırıya uğradı

Türkiye Erkekler Voleybol 1 lig B grubunda Malatyamızı temsil eden Malatya Büyükşehir Belediye Spor kulübü ile BitlisTürşat kulübü arasında aynanan müsabaka esnasında malatya Büyük şehir belediyespor

Türkiye Erkekler Voleybol 1 lig B grubunda Malatyamızı temsil eden Malatya Büyükşehir Belediye Spor kulübü ile BitlisTürşat kulübü arasında aynanan müsabaka esnasında malatya Büyük şehir belediyespor takımından oyun içinde 2 sporcuya saldırıda bulunuldu darp alan sporcular hastaneye götürüldü bu olaylar sırasında karşılaşmanın hakemi müsabakayı tatil etti...
Konuyla ilgili olarak Malatya  voleybol Hakem ve Gözlemciler  İl Temsilcisi  Baki ALPARSLAN açıklaması.
Bugün şehrimizi temsil eden Malatya Büyükşehir Belediye Spor kulübü ile Türşat kulübü arasında aynanan müsabaka esnasında sporcumuz Taha Işıldara ve sporcularımıza yapılan saldırıyı kınıyor ve Facebook sayfasında Canlı yayın esnasında kendini basın mensubu diye tanıtan insanları kinci ve spora yakışmayan konuşmalarından ötürü  yönetimi görevini yapmaya davet ediyoruz.
Konuyla ilgili Belediyespor yönetimi adına Ahmet Yalınkılıç  şunları soyledi
Maalesef Spor özüne uymayan olaylar. Öyle bir takım ki oynadığı her maç olay. Maçın böyle olacağını bildiğimizden emniyet tedbirleri için gerekli girişimlerden bulunmuştuk. 
Buna rağmen istenmeyen ,arzu edilmeyen olaylar
Bu takım gerekli cezayı almalı  Spor bu değil..

Yorumlar 3
Yusuf Öztürkçü 26 Şubat 2021 20:39

At yalanı seveyim inananı... yenilgiyi hazmedemeyince topuzunuz artınıza vura vura koşmanızdan belliydi ne kadar haklı olduğunuz. Eğerki yaptığınız haber doğruysa alınmış dediğiniz darp raporları nerede? Darp olmadığı için darp raporu verilmediği gibi maçın bütün görüntüleri (TÜRŞAD) Türkiye Şehit Aileleri Derneği tarafında mevcuttur. Malatya Büyükşehir Spor kafilesi ne sebeple olursa olsun çıktığı müsabakada TÜRŞAD gibi ve bu yolda TÜRŞAD’a yürekle desteğini verenlere ırkçı sözlerle haykırıp tarifi imkansız söylemlerde bulunması oldukça çirkin bir davranıştır. Yenilgiyi hazmedemeyenlerden adalet önünde yapılan bu çirkinliğin hesabı elbette sorulacaktır.

Ah Malatya 22 Şubat 2021 19:41

Size bu haberi getiren şerefsizler Türkiye şehit aileleri derneği voleybol takımına terörist diyecek kadar adileşmiş insanlardır maçı tehir ettirmek için sürekli yönetici ve oyunculara küfür edip insanları kişkırtıp yenileceklerini anlayınca nasıl bir oyun yaparız diye düşünüp bu tezgahı kuran şerefsizler az bir şey erkekliğiniz ve adamlığınız varsa görüntüler elimizde onlarıda atalım yayınlayın utanmaz şerefsizler ADMİN.: Haddinizi bilin..Kimseye hakaret etmeye hakkı verilmedi. Haberler kuralına göre yayınlandı.. Hak ve adaleti gferekli merciler halleder.

Sanne 21 Şubat 2021 23:10

Hade orda hırbo sizin centilmenlik adına bildiğniz hiçbir şey maçta yapmadığınız şerfaizlk kalmadı adiler

Bakmadan Geçme